Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent kim de 3 milyon edecek? Barisi kesebilirmi? Barisla orayi idare edip gerek duyuyorlarsa bir tanede yabanci oyuncu kiralasinlar.

Bugün levent açıklanır başka da cacik olmaz.

Atal,Sarrachi,Renato Sanches bunlar aynı kişinin farklı versiyonları bence.Hepsinin ortak noktası 2 tempo yapınca hemen sakatlanmaları , uzak durmamız lazım.Bekin tempolu olması lazım zaten 2 maç tempo yapınca sakatlanan bek mi olur.Boey bi ara bizde epey sakatlanınca aynı şekilde korkmuştum bu da tempo yapıp sakatlanacak diye de neyse ki o toparlamıştı fakat Atal neredeyse 28 oldu daha bir şey olmaz.

Screenshot Capture - 2024-02-02 - 11-55-03.png

Akla gelen opsiyonlar üzerine yazıyorlar bunları.

1 bek ve olmuşsa Carlos AVL ye yetişir - 9 şuabat kadar bek opsiyonu + ortasaha kovalarız diye kafamda kurguladım.

ya da Baronluğunu konuşturan Erden Timur teklif götürüp transferi nkapanmasından sonra bizim istediğimiz transfer yapamayan oyuncularla ilgili telefonlar gelir - çat çut açıklamalar görebliriz.

AVL listesini bu gece 02:00 ye kadar vermemiz lazım (avrupada gece yarısına tekabul ediyor işte)

adam gibi sagbek ve orta saha alip kapatin, solbek alabilecekleri yok ztn, levent fln ise bak, bos bos adamlar

Illada yerli bek ariyosak parayi Eren Elmali icin kullansinlar. Sagbek'i her turlu idare ederiz yil sonuna kadar. Geri kalan yerli beklerin hicbiri BAY-Kaan'dan iyi degil.

Bakambu harika iş olmuş. Yönetimi tebrik ederim. O adamdan 5 milyon kesin, 1-2 milyon bonus koparırsak efsane olur. Nasıl o kadar para verdiler hala şaşkınım umarım doğrudur.

Son güne kalırsan bu paraları vermen normal ama dünya üzerinde bizim gibi olumsuz anlamda yönetilen başka kulüplerin olması bir tık sevindirmedi değil.

Levent yerine Kazımcan oynasın daha iyi. Kazımcan bu sene kötü bir başlangıç yaptı ama henüz genç, toparlayabileceğine inanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt