Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyi ki elimize para gecti iyice paranoyak olduk.
Selam verdi beni şey yapacak paranoyakligi gibi param var beni soyacaklar paranoyakigina kapildik.
Gercekten begendigin biri varsa git opsiyonla ve yuksek payla al.

Dün gece forvet bekten önce açıklanır diyen kimdi :D Gidişat öyle şuan

Latovlevici geldi mi?

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

borç inridimleri - esrarengiz aflar - devlet destekleri...hepsi masa altı/arka oda anlaşmaları olur.

o sırada borcunu çatır çatır ödemiş olan bize bir şey vermezler. anca "tamam çok sinirlenmeyin, basket salonunuzu vs finansmanını biz ayarlarız " falan gibi bir şeyler derler.

daha müstahaki BB şunu dese "bu adamlar çıktı borçlarını ödeyip- indirim isterseniz onlara X para ödersiniz" ne komik olur.

Fakat şaka bir yana -

TS ağaolundan sonra kutupirt
BJK batık
Fener Koç gittiği anda çığ gibi birş ey düşecek üstlerine.
Bizim riskimiz şu an için bulunmuyor.

doğru yöentilen futbol ortamında rakipsizsin demek bu
Fenerbahçede koç gider başka bir zengin gelir cebinden o gelecek başkan da para koyar.

Bu saatten sonra ancak dubois ve levent gelir. Lig için bekleyelim desek onda da umut yok gelecek olanlar ile ilgili.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sırf öylesine transfer yapmış gibi gözükmek için transfer yapıyoruz :d

Bizimkiler 2 3 günde floryada toplantı yapiyor diyorlar toplantı dedikleri pubg pes filan oynuyor olmasinlar

Vicivus bugün geliyormuş

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burada Bu kaosu yaşayacağımzı herkes biliyordu zaten devre arası işi zor hakkımızda hayırlısı olsun akşam maçı alalım başka birşey istemiyorum inanın..
Bu Kent denen lavuk Fener’e geldiğinde Fener’i şampiyon yapar,çok büyük iş yaptı diyen arkadaşlar vardı forumda.
Evet büyük iş yaptı.Fener’e iyi kitledi kendini.

35 milyon euro var kasada tertemiz ama bunu yaz transfer dönemine aktarmak istediklerini çok iyi biliyoruz bu yüzden 6 ayı kurtarabilecek risksiz isimlere yönelecekler maliyet açısından ama kalitesi tartışılan isimler olmamalı bu transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt