Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmazmış bundan sonra Galatasaray Karagümrük'e karşı ilişkilerini askıya alıp tek bir oyuncu bile vermemeli."
Bunu anlamak için böyle bir deneyime ihtiyaç yoktu. Sağır Sultan bile yancı kulüplerin kim olduğunu biliyo. Buna rağmen bu gibi ekiplerle iş tutmaya çalışmak bizim kabahatimiz.

Haluk Yürekli'de benzer şüphelerde fenerin sol bek ihtiyacımızı bildiği için Levent Mercan için Süleyman Hurma'yı aradığını ima ediyor.

Youtubedan clip kısmını kasabilsem Terzi yayınındaki "abi salın beni bomb bomba bomb" deyişini koyardım burayada neyse....

yarısının Manav'ın tost yemesi , Emre kaplanın otel odası dekoru muhabbeti olan ortamdan trasnfer bilgisine ne kadar inanayım bilmiyorum.

carlos vinicius soyle, izledigim kadar fulham de cok guclu bir oyuncu. kisir oynadigimiz maclarda yuksek toplara cikabilecek 1 forvet. giroud bu isin babasini yapiyordu da carlos o tip 1 adam

Haluk Karagümrük leventi vermiyor diye kgumruke laf çakıyor , çok da s2kimizde levent sanki

sezonun akıbeti ama Ndombele + tete ve Ziyech'in oynadıklarında katkı vermesine bağlı duruyor.

leventten kurtulduk diyenler neyin kafasinda

sol bek yok takimda
galatasarayda-ayrilik-berkan-kutlu-italya-yolcusu-iGt3.jpg

Levent teknik ama savunması zayıf, biz onun babasını yolladık zaten Angelino, niye daha kötüsünü alalım ki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt