Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.258
- 58.386
- 3.383
nagatomooooooooooo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9 şubata kadar kolpaya devam diyor yaniHaluk Yürekli: "Diyelim ki Galatasaray sol beki yetiştiremedi Türkiye'de transfer 9 Şubat'a kadar devam ediyor daha 1 haftalık süre var sanki bugün transfer kapanıyormuş gibi yorumlamayalım."
SenayaHem sol hem sağ bek oynamış isim üfürün hemen
Ben johnsonHem sol hem sağ bek oynamış isim üfürün hemen
Ben johnson
AurierSa, duyum var mi
Fenerbahçe yıllardır böyle. Sow transferini şahenk yaptı. Sözleşmesinin bitişine ya 6 ay ya 1 sene vardı 16 m Euro’ya sattılar güya. Hep bir şekilde sponsor veya sıcak para akışı buluyor Fenerbahçeliler bizimkiler gibi cimri değil fark orada. Ünal Aysal cebinden bir şey koymadı böyle.yav böyle diyoruzda öyle de kolay değil be abi - düşün mesela sen GS lisin , zenginsinde...
Başkan ol diyorlar sana ama hesap ettiğinde geleceksin paralar saçacaksın cebinden şirketinden herneyse - sonra bir şekilde geri almaya çalışacaksın. Takım 10 yıldır elle tutulur gelir getiren başarısı yok.
Zenginler bizde de var (mesela koçu katlayan sakallı biri paylaşılıyor tanımıyorum) - gördüğün gibi girmiyor hiç topa misal - benim bildiğim kadarıyla en azından (kaba örnek )
dediğin mantıkta koç geldiği anda Real Madrid olması lazımdı takımın parayla takım kurma politikası olarak benzetirsek.
Hem sol hem sağ bek oynamış isim üfürün hemen
Ayrton Lucas
İnşallah bu adam gelir. İçime doğdu sağ-sol bek ve Brezilyalı.
o kısmı öyle ama asla ve asla fenerin işleişini kıskanmamFenerbahçe yıllardır böyle. Sow transferini şahenk yaptı. Sözleşmesinin bitişine ya 6 ay ya 1 sene vardı 16 m Euro’ya sattılar güya. Hep bir şekilde sponsor veya sıcak para akışı buluyor Fenerbahçeliler bizimkiler gibi cimri değil fark orada. Ünal Aysal cebinden bir şey koymadı böyle.