Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen senede aynısını yaşadık rıza uğuru vermedi antalya gürayı vermedi ? Sonra kazımla şamp olduk.. o zamanda aynı stresle gidiyorduk oli ve mertens yorulunca bitiyordu takım bir sağlam orta saha ile bir sol bek bulamadık arkadaş delirecez yav.. ama bence geçen sene ile kıyaslarsak hem icardi çok formdaydı hem boey in tempo farkı vardı ..

Kağıt üstünde olabilir ama uygulamada imkansız.

Bu ödenen miktarlar da 2-3 yıla düşük değere sahip olacak zaten. Açıkçası sabit kredi faizi üzerinden değerlendirirsek yönetilebilir rakamlar ama bizim oranımız TLREF+1 olduysa acilen çıkmamız lazım, diğerleri 20-21 sabit faizden imzaladı biz değişken faizden imzaladık.
Umarım çıkabiliriz yönetime ciddi bir artı yazar senelik 1 milyar TL'ye yakın faiz inanılmaz büyük bir rakam sadece kulübün kasasında bu kadar para olsa bile inanılmaz bir hareket alanı olurdu.

Ama sanırım çıktıktan sonra yine faizlerden dolayı yüksek krediler yerine bonservis satışları, sponsorluk, stad gelirleri kısacası mevcut gelirlerle bir süre idare etmek gerekebilir diye tahmin ediyorum.

Carlos Vinicius bakambuya nazaran kapanan takımlara karşı çok daha fazla işe yarar gole ihtiyacınv ar sür sahaya icardi ile beraber dağıtsın orayı. Vinicius alınırsa ortacı sağ bek Aurier de mantıklı olabilir. Sol bek barış berkan idare eder sağ bek kaan aurier. sağ açık ziyech in insafına kalacağzı gibi

Anlaşma konuşulurken 14, imzalanırken 19du sonra 8e düştü en düşük bizimkiydi ama tavan bir bedel yoksa şu an yıllık %46 faiz var demektir.
işte aynen onu demek istiyorum - ekonomist hareketler (faiz-enflasyon dmeeçleri) bu konu çerçevesinde bizm işimize geldi 1 yıllık süreçte (hatta 1.5 belki) ama şu an fena dediğin gibi hangi aydı hatırlamıyorum ama ekimdi sanırım ciddi faiz artışı. düzenli olarak artıyor o günden beride.

edit: Dipnot olarakta ekleyeyim - sendeki bu konulardaki hafıza başka kimsede görmedim cidden. tamamıyla unuttuğum detaydı güncel+1 konusu. şimdi çok anlam kazandı bazı şeyler.

Brezilya'dan görüşülen sol bek kaynağı kim güvenilir mi? Belli ki AL listesine yetişmeyecek o. Bakambu'dan gelen para sol bekte mi kullanılacak acaba? Bİr aralar Vanderlan ismi çıkmıştı 8 milyon istiyor kulübü deniyordu acaba o mu?
Bulent Timurlenk + biri daha dedi ama diger isim aklima gelmedi simdi. Uzun vadeli transfer olarak bakiliyor tahminimce genc bir isim olabilir.

Bu adanademir hergün yeni oyuncu açıklıyor ama genellikle afrika ve asyalı

Okan hocamız 4-4-2'yi seviyor Mertens'in dinlendirildiği maçlarda Icardi-Viniscius görebiliriz diye tahmin ediyorum.

Muslera
Aurier - Sanchez/Nelsson - Abdülkerim - Transfer
Barış - Torreira - Berkan - Kerem/Zaha
Viniscius - Icardi​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt