Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.940
- 39.726
- 2.953
Yaa kac gundur diyorum yatin uyuyun diye ama dinleyen kim?aurier viinicius icin mi geceleri uykusuz gecirdim, ise lesh halde gittim? abv ben daha ne diyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaa kac gundur diyorum yatin uyuyun diye ama dinleyen kim?aurier viinicius icin mi geceleri uykusuz gecirdim, ise lesh halde gittim? abv ben daha ne diyim
kaldı 8
Ula senin dilin ne soylirNicolo Schira: "Galatasaray 3 transfer açıklayacak."![]()
Manavın tüm kaynağı bu adam.Nicolo Schira: "Galatasaray 3 transfer açıklayacak."![]()
Yoo transfer nöbeti manyagı oldugun icin geçirdinaurier viinicius icin mi geceleri uykusuz gecirdim, ise lesh halde gittim? abv ben daha ne diyim

Tam tersi artık her aldığımız adam sonrası takım zayıflıyorHer sattığımız adam sonrası sürekli takım zayıflıyor nasıl iştir bu
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aslında faiz yukarı basılana kadar bize avantaj idi ama şu an hızla tablo aksine işlemekte.Bizim borç yapılandırıldığında ne kadardı ki acaba?
Bir de sabit faizden girmeyip anlık faizden kabul ettysek şu an %46 çok kötü bizim için. (Eğer öyle bir şansımız varsa, rakipler sabit biz esnekten vs gibi)
1 Milyar TL korkunç bir rakam. Bu sene çıkamazsak şampiyon olamadığımız her sene bizi iflasa sürükler cebinden yönetici para koymazsa.
yarının en önemli vukuatı liderliği alacak olmamız ve arkasında cereyan edecek megafonlu işler.yarindan fildisinin elenme keyfi inşallah
Bugün Samsun maçında olası bir puan kaybında taş üstünde taş kalmaz gibi duruyor.
Ama galibiyet gelirse kimse translar nerde diye baskı yapmaz.
ŞOK yayın.Süleyman Rodop: "Gelişmeler var onla ilgili şok yayın yapalım dedik."