Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.392
- 20.787
- 2.233
Gurur meselesi yapmayip Dubua'yi almaliydik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaza kadar şampiyonluk giderse ne dursun kalır ne de özbek.bu camia ali koçun şampiyonluk görüntülerini izlemeye dayanamaz..bu yıl şampiyon olursak fenerle aramızda ki makas kapanmayacak kadar çok açılır...elindeli şampiyonluğu bu kadar gelir elde etmişken bırakamazsın.çok değil 1-2 kaliteli hamle bekliyor taraftar.sag,sol orta saha her bölgede eksiğimiz var...
cüsseli sever misin?Bu vini o cusseye ragmen tempolu bi arkadasimiz sanki
Hocam sizin gibi düşünmekle beraber sol bek de bugün biter diyorumSag bek ve santrafor alindi.
Kaldi solbek ama onu onumuzdeki hafta Brezilya'dan anca getiririz gibi duruyor.
Orta sahaya birini alacaklarini beklemiyorum.
yav hesap kitapta galiba bende yönetimde olsam aynı kafaya gidebilridim - biraz ters servis edildi bu haber - keşke haber yapılırken BB detaylarını hatırlatarak verselerdi (bende unutmuştum adrmirimiz hatılratarak çökertti beni )Karma karışık işler yapıyoruz. Tek amacımız para toplamaya çalışmak sanırım. Galatasaray’da öncelik BB anlaşmasından çıkmak. En kötü ikinci olacağımız bir sezonda bu riski göze alıyorlar gibi.
O isimler yazın oluryaza kadar şampiyonluk giderse ne dursun kalır ne de özbek.bu camia ali koçun şampiyonluk görüntülerini izlemeye dayanamaz..bu yıl şampiyon olursak fenerle aramızda ki makas kapanmayacak kadar çok açılır...elindeli şampiyonluğu bu kadar gelir elde etmişken bırakamazsın.çok değil 1-2 kaliteli hamle bekliyor taraftar.sag,sol orta saha her bölgede eksiğimiz var...
Ne demişBu Tibet töre arkadaşımız hiç transfer işlerinde var mı?
Bence de hocam yaza bakarız yaza zyech de gider 10 aliriz . Tete yerine de zaniolo varBerkan daha çok sol bek oynamıştır Atal'dan.
Seneye Dübüa dönecek zaten. Ne yapacağız 2 tane vasat yabancı sağ beki. Bu sezonu Aurier ile idare edelim seneye bakarız
Oriyer ve Vinisyus heis.Kime aldık kangler
Öriyer + Karlos ViskiyüzKime aldık kangler
Bir şey demiyor hocam. o yüzden sordum. bizim muhabirler eleştiriliyor ya bu konuda, oyüzden sordum.Ne demiş