- 26 Ocak 2021
- 40.994
- 40.242
- 3.078
Daha yeni 1 tane geldi digeride solbek alirsak gelecek gibi 3.ü nerde laTakımda 2-3 tane Brezilyalı oyuncu olması güzel..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha yeni 1 tane geldi digeride solbek alirsak gelecek gibi 3.ü nerde laTakımda 2-3 tane Brezilyalı oyuncu olması güzel..
Tete de var.2-3 tane olması güzel dedimDaha yeni 1 tane geldi digeride solbek alirsak gelecek gibi 3.ü nerde la![]()
Tetenin brazilyali olma ihtimaliyle benim italyanlık ayni ihtimal dahilindeTete de var.2-3 tane olması güzel dedim![]()
Tam bize göre.İtmarkt'a göre Atal geçen sezon 4 ay sakatmış ve sakatlıktan dolayı 28 maç kaçırmış.
Cezayir'li, müzmin sakat, çelimsiz. Olmaması gereken bütün özellikler var. Bu yüzden yönetim kaçırmayıp üzerine atlayacaktır.
Vınla UlanTetenin brazilyali olma ihtimaliyle benim italyanlık ayni ihtimal dahilinde

Şüphesiz. Sadece yaşı kriterlere uymuyor. 30+ olsa daha iyiydi ama zaten kötürüm olduğu için onu göz ardı etmişlerdir.Tam bize göre.
Naciden italyan değil Afgan olur ancaVınla Ulan![]()
Biz 5 verirdik ama işte inatçı kuduz herifler ya aman istanbulda oynamasın oyunculariA.Ömür 2,5 milyona gitmiş ha hüllecitye, 2,5 da lige çıkarsa verceklermiş. Bakambunun yarı fiyatına hayahu her tarafınız sahtekarlık
Vınla dede ilaçlarını aksatma.Naciden italyan değil Afgan olur anca
son dakika: Murat Durmaz iddaa hayatina son verdi
muhattap olmican.
Ayıp amaNaciden italyan değil Afgan olur anca