Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütün odak bek transferine kanalize olmuşken bir tek benim mi gözüme orta saha batıyor. Hava toplarını ve sahipsiz seken topları süpürecek bir topçu olsa orta sahada işimiz çok kolaylasirdi. Torreira hava toplarinda zafiyet yaşatıyor. Bunun farkında olan Nelsson ve Davinson öne çıkmak zorunda kalıyor çoğu zaman özellikle Davinson. Arkası boşluk kaliyo tüm defansın dengesi bozuluyor yediğimiz çoğu atak o yüzden

Hocam devre arasına girmeden önce sağ bek ve yedek forvet ihtiyacımız yoktu ki zaten o yüzden iyi transfer olup olmaması önemli değil ki bence güç kaydı yaşadık sağ tarafta

Sol bek, orta saha ve 10 no ihtiyacımız vardı onlarda alınmadı yönetim beceremedi maalesef

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Devre arası transferi açıkçası zor yani çok iyi oyuncu bulmak kolay olmuyor. Sol beke bir hamle yapılması gerekiyordu ama demek ki şartlar oluşmadı elde yinede çok iyi bir kadro var ve en azından lig için hala hamlede yapabiliriz iyimser olmalıyız bence. Boey'den sonra zaten güç kaybı yaşamamak mümkün değil ama Aurier bence gayet iyi bir hamle mesela Assignon'dan daha iyi durumda olması çok muhtemel.

Acil bir şekilde Fildişi'nin elenmesi lazım. Sağbek çok sırıtıyor. Kaan Trabzon maçından sonra mantara bağladı.

Bütün odak bek transferine kanalize olmuşken bir tek benim mi gözüme orta saha batıyor. Hava toplarını ve sahipsiz seken topları süpürecek bir topçu olsa orta sahada işimiz çok kolaylasirdi. Torreira hava toplarinda zafiyet yaşatıyor. Bunun farkında olan Nelsson ve Davinson öne çıkmak zorunda kalıyor çoğu zaman özellikle Davinson. Arkası boşluk kaliyo tüm defansın dengesi bozuluyor yediğimiz çoğu atak o yüzden
Bütçenin en az yarısını oraya ayırmalıyız bence de. All rounder bir adam bulabiliyorsak 15-20 acımadan verelim.

2 seneye şarapçı olup, müptezele bağlar
GFSOBH_WkAAs8vH

Sol bek alınmaması büyük skandal öyle böyle değil.3 aydır derme çatma idare ediyoruz orada.hala bir alternatif bulunamamasını aklım almıyor

Boey’i çok özledik be şimdiden görünce duygulandım yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt