- 1 Ağustos 2014
- 63.806
- 74.990
- 4.338
Şu takıma orta saha ve sol bek alın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acımadan basarım parayıTorreira kalacaksa hem süpüren hem de fizikli hem de ayağı fena olmayan biri lazım. Çok zor bulmak aklıma bir tek Seko fofona geliyor o da imkansıza yakin
beter olsun - kolundaki aslan dövmesi enfeksiyon falan kapsın ... illet oldum fena şekilde illetbu çok net assignon için düşünülmüş gibi.
Boey'in gölgesinde kalacağının ön gösterimi olmuş..Boey mi lan o![]()
Maç içinde basit gibi gözüken top kayıplarında ve taca çıkan pozisyonlarda Kaan yerine Boey olsa atağa çevirirdiBoeyi görünce duygulandım tekte o güzel kontrollerini özlüyorum.
arap buAcımadan basarım parayı
![]()
Hicham Boudaoui - Player profile 25/26
Hicham Boudaoui, 26, from Algeria ➤ OGC Nice, since 2019 ➤ Central Midfield ➤ Market value: €12.00m ➤ * 23/09/1999 in Béchar, Algeriawww.transfermarkt.com
bumutfieldddddddSamsun maçını geçersek ilaç gibi olur demiştim yönetim için rahatlatıcı oldu fazlasıyla sevindirici sol bek işini daha düzgün yapabiliriz süremiz var.
Fornals olabilirdi ama FIFA izin vermis galiba transferine. Gec kalinma durumu vardi cunku.@Alper Altun fırsat transferi olacakların kriterleri ne olur sence