Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndombele gelirken sadece ben değil bir çoğumuz bu şekilde düşündük taraftar olarak bu kadar bitik olacağı düşünülmedi geriye dönük baksam buraya en az 20 yorum çıkarırım bende buna benzer
Tamam işte hocam geçmişe değil son haline göre yorumlamak lazım. Aurierde öyle. 4 ay idare etsin diye alinan bir adam. Fazla bişey beklememek lazim

bence kötü olduğu tek kısım kendisi sahaya dönmüş olsada bitirici vuruş kısmı dönmedi - ultra mega vole atabilen adam arkasından gelen topa - rahat poizsyonda penaltının ordan auta çaktı topu.

fakat maçın genelinde bizim ofansifte sakin ve kalabalık hücumumuz nerdeyse yoktu bugün - icardi öyle oldumu çok fena iş yapar hale geliyor.

bugün daha diriydi - yürüyor deniyor ama adam gibi paslı hücum yapamadık. Halil girdiğinde daha çok top tutup koşualr oldu enteresan şekilde
Acaba halen ayağında bir problem varmı diye düşündüm taraftar homurdanmaya başladı diye tam iyileşmeden mi oynatıyoruz gene acaba

Tamam işte hocam geçmişe değil son haline göre yorumlamak lazım. Aurierde öyle. 4 ay idare etsin diye alinan bir adam. Fazla bişey beklememek lazim

O yönden doğru tabi ama işin bide şu boyutu var beklentinin altında kaldı biraz herkes boey sonrası daha atletik birini bekliyordu genç dinamik işin özü boey çok üst düzeydi yerine kim gelirse gelsin ateşten gömlek giyip oynıyacak zaten o yüzden sahaya çıkmadan gömmek istemedim pek temenni benimki sadece

Acaba halen ayağında bir problem varmı diye düşündüm taraftar homurdanmaya başladı diye tam iyileşmeden mi oynatıyoruz gene acaba
bilmiyorumda hareket oldumu kaleden önce boşta adam varsa orayı düşünüyor gibi ama asist işinide harika yapıyor .

belkide dediğin gibi ama öyleyse daha kötü ki.

şu adamı bölük pörçük oynatmak zorunda kaldık ya ona yanıyorum - full kamplı haphazır bir icardi varya aman aman aman.

bilmiyorumda hareket oldumu kaleden önce boşta adam varsa orayı düşünüyor gibi ama asist işinide harika yapıyor .

belkide dediğin gibi ama öyleyse daha kötü ki.

şu adamı bölük pörçük oynatmak zorunda kaldık ya ona yanıyorum - full kamplı haphazır bir icardi varya aman aman aman.
Ya bide zaten bu sene transferi falan gelişidd baya gecikti adamın doğru düzgün hazırlıkta geçirmedi ayriyeyten kilolu geldi üstüne bu sakatlık mevzusu bide wandanın hastalık durumu vs var adam hem fiziksel hemse mental olarak zor bi süreçten geçiyor ama icardinin güçlü bir kişiliği var mutlaka üstesinden gelecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt