Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.587
- 9.879
- 2.068
Tete ye 10 milyon kim verir yahu ben yönetim olsam utanırım 10 istemeye 5 6 derim üstü kalsın başımızın gözümüzün sadakası olsun derim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok rdas emekli olmuşCihangirim teknik direktör oldu şimdi Sasa
Baba cska sofyayok rdas emekli olmuş
Okan yine 500 sayfa gerıden baslamıs okumaya forumuOliveraya göre bir tık daha savaşan bir tarzı var ama gelen sezon başı oynayan olivera hakikaten baya önündeydi
Nasipse Bayern maçını bende izlemek istiyorum.+ Burnley-Fulham ...Fulham'lıyız.
Birikiyor abi hoşuma gidiyor geriden gelerek okumak tek tekOkan yine 500 sayfa gerıden baslamıs okumaya forumu![]()
bu ne ula
anlamadım hocam ...Nasipse Bayern maçını bende izlemek istiyorum.
Tr de kitap okuma orani düşük derler bide. Sırf şu forumdaki adamlar sayfalarca yazı okuyorBirikiyor abi hoşuma gidiyor geriden gelerek okumak tek tek![]()
Kurbişim izlenecek maclar twitine cevaben vermiştimanlamadım hocam ...
benden izin mi istiyorsun ?![]()
Ömrümde kitap okumadım doğru dürüst ama transfer sezonu bu forumdaki nöbet postlarını tek tek büyük zevkle okuyorumTr de kitap okuma orani düşük derler bide. Sırf şu forumdaki adamlar sayfalarca yazı okuyor![]()
bu ne ula
YalanTetenin sözleşme süresi 4 seneyse zaten 10m maasi var 5m de imza aldı 15m maliyeti var 0 katkısı olan adamın.O yüzden ahlar vahlar ederiz yollamak için imza parasıyla işte maaş filan 6.500 veren alsın gitsin bu adam daha çok batirirsa 4 sene imkanı yok hiblcbir yere postalayamazsin oturduğu yerden 2.5 alir
Hayatta tek ihtimali olanların maçı yarınMali fildisini eleyebilir mi
afrika kupasında her şey olabilir bence ya çok garip turnuvaMali fildisini eleyebilir mi