Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üzerine para verip yollayalım diyenler de vardı. Bonservissiz göndersek Adnan Polat Adnan Sezgin hesabı kar yazacaklar da var. Sahada istediğini vermiyordur, beğenmiyorsundur anlarım da kendi oyuncusunu bu kadar değersizleştiren taraftar görmedim ben. Herkesin malı kıymetli bir bizimki çöp...
buna katılmamak elde değil.

Boey'den sonra hele oyuncu satış profiline sınıf atlatmışken

tarih 14 aralık 2023, Dursun başkanın yaptığı açıklama: "... gerçekten sol bek ihtiyacımız var. en faydalı şekilde, en kısa sürede de halledeceğiz."

bugün tarih 3 şubat 2024, aradan 51 gün geçti ve biz uefa avrupa ligi listesine yazabileceğimiz bir sol bek almadık.

Umarım bu durum , domino etkisi yaratmaz. Aksi halde bu sefer '' en kısa sürede de halledilen'' kendisi olur ve taraftar kapıya koyar.

Aynisi Bakambu icin de deniyordu ama sattigimiz rakam ortada. Piyasa boyle artik kimse elindeki malini kolay kolay ucuza salmiyor anca yasli son donemine giren oyuncular haric belki.

Tete icin suan satmaya kalksak 10 milyon euro getirisi olur. Gecen sene yedekten oteye gidemeyen Yunus icin bile 9 milyon euro opsiyon koydurduk.

Tete ustelik Brezilyali ve bu pasaport hala cok pahali bir pasaport futbol piyasasinda. Yasi da genc sayilir.
Tete'nin bir de CV'si var. Bu adam Fransa'da falanda iş yapmış biri Fransa'da 26 maçta 8 gol 8 asist yapmış biri ve 23 yaşında biz de henüz isteneni verememiş olabilir şu anda ama yedeğe düşmüş Assignon için bile 10 milyon isteniyor mesela.

Tete'nin bir de CV'si var. Bu adam Fransa'da falanda iş yapmış biri Fransa'da 26 maçta 8 gol 8 asist yapmış biri ve 23 yaşında biz de henüz isteneni verememiş olabilir şu anda ama yedeğe düşmüş Assignon için bile 10 milyon isteniyor mesela.
Kerem A. isteseler ne fiyat biçeriz o halde 17 18 falan mı - kolay bonusla 20 hedefleyerek ?

UEFA listeleri finito

Prag transfer yaptı mı hiç - ya da iyi adamını sattı mı acep

şunu görüncede vermek istemiyor insan.

kazımcan 21inde deneyim desen yok - adam 23 ünde var bir kumaşı...

çok karışık iş
Bizim taraftar kendi oyuncusunu çöp etmede 1 numara. Tete'nin bitiriciliği biraz iyi olsa ve kendini kanıtlamak için sürekli gol atmak yerine biraz asiste de baksa şöyle bir düşününce adamın toplamda 5-6 gol -4-5 asisti olacaktı şimdiden. Tete bir kumaşı var al veri olsun, defans arkasına kaçma, top tutma vb. çöp bir adam kesinlikle değil. Sürekli 11 oynamadan bir oyuncunun form tutması da zor. Aldığı maaş yüksek buna katılıyorum bu yüzden bizi memnun eden bir teklif olursa satılmasına da karşı değilim ama kendi oyuncumuzu da değersizleştirmeye de gerek yok. Bu adam hiç bir CV'si olmayan değersiz biri değil.

Sol beksiz UEFA'ya gidin bakalım... Ayıp ya... Kaç aydır ihtiyaç...

Kerem A. isteseler ne fiyat biçeriz o halde 17 18 falan mı - kolay bonusla 20 hedefleyerek ?
Kerem A'da 15 üstü fiyat çekeriz. Bu biraz isteyen takımlara göre de değişir. Mesela Barış Alper fizik, tempo olarak falan tam bir PL topçusu o yüzden daha fazla para eder Kerem A.'ya göre.

Markus Solbakken ön libero, Tuci diye'de 1.90 santrafor almışlar sanırım yedeğe.
ben de baktım - solbakkeni göründe ulen Ola Solbakken'in kardeşi fln mı çıktı karşımıza dedim bir an

Ola solbakkende burda ne istemiştim - oynamammııış - japon ligine kiralanmış şimdi roma ya dönmüüüş

Kerem'in de bu kaç sezondur istikrarlı gol/asist katkısıyla en az kemiksiz 20m etmesi lazım, hatta üstüne bonuslar... CL tecrübesi ve orada da kendini ispatlamışlığı da var. 15m falan asla kesmez beni Kerem'de.

ben de baktım - solbakkeni göründe ulen Ola Solbakken'in kardeşi fln mı çıktı karşımıza dedim bir an

Ola solbakkende burda ne istemiştim - oynamammııış - japon ligine kiralanmış şimdi roma ya dönmüüüş
Norveç milli takım TD'sinin oğluymuş. Potansiyelli bir elemana benziyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt