Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.237
- 58.366
- 3.383
sanmamyoktum rafayı mı aldık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sanmamyoktum rafayı mı aldık
Edebali bey bi ara burada yzan edebali bey mi? Golde bence de ofsayt yoktu yediler golü
Oliveira burada lig 2'ncisine sarhoş çıkıp yine koyabiliyoruz tecrübe etmelisin der.Biz şampiyon olup CL'ye kolay yoldan gitme yoluna girelim de. Belki para mara derken bir şekilde ikna ederiz. Zor ama tabi. Sergio Oliveira da ne kadar olumlu referans olur emin değilim![]()

Asensio'nun da oynadigi yok PSG'de. Yakinda buralara gelir gibi.
Ve bu adamların GS adına yaptığı algılara inanan bizim kendi taraftarlarımızda var.adam ameliyat olmuş - parasını cebinden vermiş falan demiş karısı..
maaş ödeme - topçunun ameilyatına para verme ...
Uefayı alsak isterlerse 3 sene bizi şl ye almasalar da olur. Şl ye gitmek için uefa şampiyonluğunu araç gibi görmek enteresan olmuş renkdaş.UEFA'yı alıp CL'ye direkt gitsek ne tatlı olurdu amaO zaman çekiştiğimiz takım FB olmasa şampiyon olmasak da olur derdim. Rakip FB olunca onu diyemiyorum.
Yanlis hatırlamiyorsam zamanında elmander'i böyle almıştık, devre arası anlaşıp sezon sonu direkt almıştıkRafa Silva'yı Benfica devre arasında göndermez ama yazın da alsak olur..
Her futbolcuda yaş problem olmuyor. Gomis mertens hagi bunlar da 30 yaşından sonra geldi damga vurdu. Mesele hala formda olması yani bitik olmaması ve karakterli olması. Rafa silva bildiğim kadarıyla bitik durumda değilrafa çok maliyetli olur sezon sonu için. imzaya en az 4, maaşa da 3'den aşağı istemez. Yaşta 30 yani. Sıktı artık bu tip transferler.
mevzu bitiklik değil. Bu tip transferlerden gına geldi. Zaha'ya bile neler neler deniyor sezon başından beri ben bu kısır tartışmalardan sıkıldım. Kulüp artık farklı bir vizyon koysun ortaya. Hazır bu kadar bonservis girişi de varken.Her futbolcuda yaş problem olmuyor. Gomis mertens hagi bunlar da 30 yaşından sonra geldi damga vurdu. Mesele hala formda olması yani bitik olmaması ve karakterli olması. Rafa silva bildiğim kadarıyla bitik durumda değil
Bu tarz tecrübeli ve karakterli 3-4 adam herzaman kadroda olmalı. Bütün stresi ve sorumluluğu zor anlarda üstleniyorlar. Genç oyuncular da bu sayede yükseliyor yoksa o sorumluluğun altında yok olurlar. Mertens sezon sonu bırakıyor zaten yerine rafa silva cuk oturur. Zaha takım sistemine tam uyum sağlayamadı henüz ama icardi,mertens,muslera gibi adamlar bu takımın bel kemiğimevzu bitiklik değil. Bu tip transferlerden gına geldi. Zaha'ya bile neler neler deniyor sezon başından beri ben bu kısır tartışmalardan sıkıldım. Kulüp artık farklı bir vizyon koysun ortaya. Hazır bu kadar bonservis girişi de varken.
1-2 tane olabilir. Sürekli bu tip adam kovalanmaz.Bu tarz tecrübeli 3-4 adam herzaman kadroda olmalı. Bütün stresi ve sorumluluğu zor anlarda üstleniyorlar. Genç oyuncular da bu sayede yükseliyor yoksa o sorumluluğun altında yok olurlar. Mertens sezon sonu bırakıyor zaten yerine rafa silva cuk oturur. Zaha takım sistemine tam uyum sağlayamadı ama icardi,mertens,muslera gibi adamlar bu takımın bel kemiği