Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-2 tane olabilir. Sürekli bu tip adam kovalanmaz.
1-2 az bence 3-4 tane lazım herzaman kadroda böyle adamlar şampiyonluğun temel taşı oldular her daim. diğer mevkilere de barış boey gibi zıpkın topçular bulmamız lazım ama onun için bonservis bütçesi ayırmak lazım. Genç ve kaliteli topçu için cimriliğe kaçmadan bonservis parası harcamak zorundayız

1-2 az bence 3-4 tane lazım herzaman kadroda böyle adamlar şampiyonluğun temel taşı oldular her daim. diğer mevkilere de barış boey gibi zıpkın topçular bulmamız lazım ama onun için bonservis bütçesi ayırmak lazım. Genç ve kaliteli topçu için cimriliğe kaçmadan bonservis parası harcamak zorundayız
1-2 değil var zaten yeteri kadar.

Anladığım kadarıyla sezon sonu kesenin ağzını açacağız

Uefayı alsak isterlerse 3 sene bizi şl ye almasalar da olur. Şl ye gitmek için uefa şampiyonluğunu araç gibi görmek enteresan olmuş renkdaş.

Ligden elemeyle gidiliyor ya ona istinaden dedim. Yoksa UEFA şampiyonu olmanın sevincini, prestijini, havasını falan zaten söylemeye gerek yok diye geçtim.

Bakambu gitti, ruhu yaşlı Ndombele ve Ziyech de giderse ve Aurier ile devam etmezsek çok da 30+ adamımız kalmıyor ki kadroda. Mertens zaten futbolu bırakıyor. Rafa gibi 30 yaşında üst düzey 10 numaraya yer var yani bence planlamada.

Icardi-Zaha-Rafa-Demirbay-Muslera-Günay ve seneye yeni 30 olacak Abdülkerim-Kaan alt tarafı 30 üstü oyuncuların. Onlar da Muslera hariç 32'yi geçmiyor. Torreira-Davinson-Nelsson-Berkan-Kerem daha 30'dan uzaklar. Satılmazlarsa BAY-Tete-Eyüp-Zaniolo-Yunus-Emin-Halil gibi nispeten gençlerin de var.

Ha tabi Rafa'yı alıyorsan Ziyech-Ndombele yerine gelecekleri, sol bek-sağ bek ve Vinicius kalmazsa yedek santraforunu, yedek 10 numaranı falan 30'a olabildiğince uzak ve ileride satılabilir adamlardan alırsın.

- Forvet + 10 numara gibi de oynayabilen Leicester'dan Iheanacho (27 yaşında) (sakatlık sorunu olabilir)
- Mainz'daki merkez orta saha Barreiro (24 yaşında) (buna iyi oyuncu diyorlardı)
- 10 numara için Rafa'yı az önce saydık zaten. (30 yaşında)
- Sol bek Betis'li Miranda (24 yaşında) (bu oyuncuyu pek tanımıyorum)
- Merkez orta sahaya Olympiacos'tan Mady Camara (26 yaşında)
- Sağ bek West Ham'dan Ben Johnson (24 yaşında) (niye oynatılmıyor bilmiyorum)

Yazın ihtiyacımız olacak mevkiler için bu sene sözleşmesi bitiyor görünen oyunculardan gözüme çarpanlar böyle. Gözümden kaçanlar olabilir. Çok ince elemedim.

Transferi geçtin artık, şu VAR olayına çözüm bulmamız lazım, tüm transferlerden önemli. Göz göre göre 2 penaltımız yendi, dün var hakemi bir daha maçımıza atanmamali, azılı bir Gs düşmanı.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kasadaki parayı devre arasında çar çur etmemeyi anlayabiliyorum ama eksikliği aylar öncesinde belli sol bek pozisyonuna adam alınamamasını anlamak mümkün değil. İlla pahalı olması şart değildi. Hiç mi daha önce araştırılmış uygun, ortalama performans verecek bir adam bulunamadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt