Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.193
- 18.359
- 1.338
8 gol 1 asisti olan solbek
Toral Bayramov mu yoksa
Olabilir penaltıdan gol atmış maç devam ediyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8 gol 1 asisti olan solbek
Toral Bayramov mu yoksa
Barışın hücumu bu kadar iyiyken ben çok karşıyım ona ya.Hem sağda oynadığında dikine çok iyi gidiyor hem de çok iyi şut atıyor ciddi anlamda.En azından sağ önde Ziyech kendini bulursa Barış Alperi sol beke çekip öyle devam ederiz ama orta saha için cidden çaresiz durumdayız..Ve ben şöyle iddia ediyorum devre arası alacağımız hiçbir bek Barış Alper kadar oynayamaz o bölgede .
![]()
Toral Bayramov - Oyuncu profili 25/26
Toral Bayramov, 25, Azerbaycan ➤ Qarabağ FK, 2019'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 1.80 mil. € ➤ * 23 Şub 2001, Baku, Azerbaycanwww.transfermarkt.com.tr
Barışın hücumu bu kadar iyiyken ben çok karşıyım ona ya.Hem sağda oynadığında dikine çok iyi gidiyor hem de çok iyi şut atıyor ciddi anlamda.
Videosuna bakarken bende içimden dedim bu teknikle 10 numarada bile oynar, niye kanatta değilde bek diyeHerif bildiğin Azeri Barış Alper asıl mevkii sağ kanat yokluktan sağ sol bek de oynamış
Ekli dosyayı görüntüle 233563
Kapandıİtalyada transfer kapandı mı
?İtalyada transfer kapandı mı
Zaniolo Milan çıkmış galiba?
hayırdır duyum mu var
Kapandı neredeyse tüm avrupadaİtalyada transfer kapandı mı
Adam solakHerif bildiğin Azeri Barış Alper asıl mevkii sağ kanat yokluktan sağ sol bek de oynamış
Ekli dosyayı görüntüle 233563
yazın mı?Zaniolo Milan çıkmış galiba
ali koç'un bırakması bizim için iyi olurAli koç aday olmayacakmış kahreden haber geldi inş aynı kalibrede bi aday bulurlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
En son kuralda Türki Cumhuriyetlersen bir oyuncu hakkı tanımışlardı da yeni kuralda kalkabilir. Ülkede hiçbir şey belli değilAzeri oyuncular yabancimi sayılıyor yerlimi
Angelino ?
[/QUOT
Orta sahada hocam isimler saymıştı