Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En azından sağ önde Ziyech kendini bulursa Barış Alperi sol beke çekip öyle devam ederiz ama orta saha için cidden çaresiz durumdayız..Ve ben şöyle iddia ediyorum devre arası alacağımız hiçbir bek Barış Alper kadar oynayamaz o bölgede .
Barışın hücumu bu kadar iyiyken ben çok karşıyım ona ya.Hem sağda oynadığında dikine çok iyi gidiyor hem de çok iyi şut atıyor ciddi anlamda.

Herif bildiğin Azeri Barış Alper asıl mevkii sağ kanat yokluktan sağ sol bek de oynamış 😂

Screenshot_2024-02-03-14-38-28-919_com.android.chrome.webp

Barışın hücumu bu kadar iyiyken ben çok karşıyım ona ya.Hem sağda oynadığında dikine çok iyi gidiyor hem de çok iyi şut atıyor ciddi anlamda.

Burada belirleyici husus ziyechin formu yoksa bizim için mevcut halde sağ ön en mantıklı yer...Barış geçen sene de 2 maç iyi oynuyordu ilerde ama sonra bozup yedeğe çekiliyordu..Bence bu çocuğun uzun vade en faydali olacağı yer bek ..Bir de şu var misal artık Keremi herkes biliyor ona göre önlem alıyor bir süre sonra Barış Alperi cozunce ona da ekstra önlem alacaklar asıl o dönemde ne yapacağı çok önemli sağ açık oynarsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt