Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonuslardan biri Şampiyonluk bonusu diye okumuştum bir yerde. 1 milyon daha alacağız Şampiyon olursalar
Şampiyonluk bonusu, Boey'in milli takımda 3 kez forma giyme bonusu, Bayern ile belirli bir maça çıkma bonusu, CL şampiyonluğu bonusu diye duymuştum bir yerde.

Zaniolo konusunda açıkçası benim endişem yok. Oyuncu 24 yaşında İtalya milli takımında oynuyor ve sayılı wonderkid isimlerden birisi olarak görülüyordu. Aston Villa gibi PL'de ilk 4 mücadelesi veren bir takımda yedek kalması bence çok büyük bir dezavantaj olmaz. Serie A'daki ilk 5-6 takımdan birisine en azından ödenmiş olan bonservis ile gönderilmesi gayet olası duruyor. Aston Villa bile yedekte olsa bırakmak istemeyebilir öyle bir ihtimalde oluşabilir. Hadi diyelim takımda kaldı PL idmanı yemiş ve tamamen hazır durumda bir Zaniolo Türkiye liginde rahatça 10+ gol atabilir.

fiorentiana'yı teklif bile yaptırmadan kapıdan kovmamız lazım saniyesinde neyle alacaklarmış acaba kulüpten hisse filan mı verecekler
Fiorentina Nicolas Gonzales'i satınca onun yerine düşünüyor muhtemelen onu satacaklardır 40-50 milyona. Takas + para ile almak olabilir.

Fiorentina Nicolas Gonzales'i satınca onun yerine düşünüyor muhtemelen onu satacaklardır 40-50 milyona. Takas + para ile almak olabilir.
hiç sanmam onlar kimleri ne paralara satıp yine 15-20'den fazlasını vermediler kimseye.Herhalde bir Gonzalez'i aldılar 25'e filan , Zaniolo'ya 35 vermezler.

Bu samattaya ya benzeyen adam nasıl

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

asignon burnleyde nice kuvvetli ekibe karşı oynayacak ve kendini üst seviyede gösterme fırsatı elde edecek. boeye bak diyemeyiz zira boey bayerne karşı 2 maç ile kendini gösterdi bayerne. asignon gelse sparta prağa karşı 2 maçı var garanti. o yüzden herife laf etmek gereksiz ve Abes.

asignon burnleyde nice kuvvetli ekibe karşı oynayacak ve kendini üst seviyede gösterme fırsatı elde edecek. boeye bak diyemeyiz zira boey bayerne karşı 2 maç ile kendini gösterdi bayerne. asignon gelse sparta prağa karşı 2 maçı var garanti. o yüzden herife laf etmek gereksiz ve Abes.

Premier lig NBA gibi oldu. Oyuncuların oraya gitmesi bence çok normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt