Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener maçına kadar 12 maç varmış. Yapılacak şey net. Her maça final gözüyle bakıp 12’de 12 yapacağız. Başka çare yok.

Kağıt üzerinde en zor gözüken maçlarımız içerde Başak ve kadayıf olmuş Bjk deplasmanı. Anadolu takımlarına basıp geçeceksin zaten.

Yapabilir miyiz? Elbette yaparız. 12 maçı al fener maçının önemi yok, şampiyonuz

Yahu bide şu mallarla averaj ve puan hesabı üzerine şampiyonluk hesabı yapıyoruz. 2 takviye ile ezip geçeçeğimiz şu mallarla yahu. Şampiyonlukta Rekabet ettğimiz takıma bak. Muhattap olduğumuz rakibe bak. Kaç puan fark yaparızın sohbetini yaplıydık burda. Dursun yatacak yerin yok yok yok.

Averaj işine bence çok takılmayalim bu saatten sonra..Önemsiz olduğundan değil bence bu sezon çok çok önemli çünkü işi averaj belirleyebilir maalesef..

Şu an averaj farkı 9 ve kalan hafta sayısı az ayrıca herkesin atladığı bi detay var gs-fb maçından sonraki son hafta maçı biz konya ya giderken fb içeride yüzde 90 düşmüş olan istanbul ile oynayacak..O maça 7-8 averaj geride girseler bile kapatırlar bi şekilde..

Son düzenleme:

Transferi Ali Koc'un eline verseydik, haci caktirmadan bizim transferleri sen ysp deseydik;

- Bonservis parasi verilmeyecek.
- Asla sol bek alinmayacak
- Orta saha ya da 10 numaraya les otesi topcu denk gelmedigi surece transfer yapilmayacak

Tepki gelmesin diye giden adamlarin yerine;

- Boey'in yerine alinabilecek en kotu sag beki bulunacak, hatta Afrika Kupasi'nda devam eden bi ulkeden alinacak.

- Bakambu'nun yerine kimi alirsaniz alin zaten Icardi oynayacak.

Minareyi calacak, kilifini coktan hazirlamis. Bu donemin ozeti bu. Belki de gercekten Ali Koc yonetmistir bu sureci, ironi degil elbet.

Erden Timur'un vizyonu bu olamaz. Hedefi CL sampiyonlugu olan adam bu kadar rezil isler pesinde kosmaz. Net sekilde mudahale var. Benim icin baska izahi yok.

Fenerin fikstür (not gibi kalsın diye yapıyorum buraya)

Antalya (d)
Alanya
Rize(d) potansiyel yağışlı soğuk maç ama Rize yani
K.paşa
Hatay(d) averaj maçı olur
Pendik - Fazia gelir mi Fazia-ligde kalma hesapları başlar burda
Trabzon(d)
Adana Demir
Karagümrük(d) beleş deplasman
Sivas (D) - ahaaaa
Beşiktaş
Konya (d) - ahaaaaa
Kayseri
GALATASARAY(d)
İstanbulspor - beleş maç

Daha 15 maç varmış - ben daha az kaldı sanıyordum.

Antalya - Belki pendik - Trabzon - Sivas ve Konya deplasmanları potansiyel şeyler olabilir . kalanını hallederler ,hakemler izin vermezvs , penaltılarla giderler. 5 maçta potansiyel kayıpları var.

Bizim
Antep
samsun(d) -1.Şampiyonluk maçı
Başakşehir
Ankaragücü (d) - bugünkü ankarayı öperiz
Antalya
BJK (D) - 2. Şampiyonluk maçı
Rize
Kpaşa(d) - hep nefret ederim.
Hatay - Mahşer günü 10 averaj
Alanya(d)
Pendik
Ads(d)
Sivas
Karagümrük(d) - doğramaya uğraşacaklar hakemle 3.şampiyonluk maçı
Fener - iş buraya KALMAMALI - pis hislerim var bu tff ile
Konya(d) - iş buraya kalmaz

bizim şu bold olan 2 deplasmanı alırsak fener o sırada liderliği bize zaten verecek - her hafta kaos ve strese bağlayacak... şu an averajla lider oldukları için hissetmiyorlar. 1 adım geriye düştükleri an patlayacak o balon ismail kartalın üstünde.
Şuraya can renktaşimizi kullanarak fiksturu atayim. Ts depinden sonra dusme adayi takimlar hicbir turlu yatamaz febeye. Artik herkes kendi caninin derdine dusecek

Gumruk D
Sivas D
Jeke
Konya D

Burdan cikarlarsa, bizim firesiz gelmemiz lazim demektir sampiyon olmak istiyorsak

Fener maçı şampiyonluk maçı olursa Icardi o maç 2 gol 1 asist yapar şampiyon yapar kafa kafaya geldiğimiz senaryoda hiç korkum yok adamların ayakları tir tir titreyecek.

Bizim stadda bir final maçının atmosferi direk yok edici seviyelere çıkıyor.

Ne yaptı da kendi showuna çevirdi. Ne üzerine bunu diyorsun
Okan Hoca ısrarla Rashica'nin alinmasini isterken gidip Ziyech'i aldi.
Ndombele, Ziyech, Sanchez gibi oyuncuların degerleri kendi takimlarinda kotu performans gösterdikleri ve baska talipleri olmadıgı icin düşmüşken sanki bunları çok basarili transferlermis gibi gösteren sunumlar yaptı.Bu sunumlarda bu futbolcuların eski bonservis bedellerini falan anlattı.
Yine yazın birkaç tane Icardi kalibresinde oyuncu alacağız benzeri açıklamalar yaptı.
Alacagimiz futbolcuların sadece yeteneklerini degil ayrıca karakterlerinide arastiriyoruz deyip Ndomble Ziyech karakterinde oyuncular aldi.
Bu transfer donemi icin hiçbir planlama yapmayıp gelişi güzel transferler yaptı.
Calışma kosullarinin zor oldugunu ve kendisinden daha iyi bir yonetici bulamayacagimizi biliyorum ama bu son 6 aydaki performansından memnun olmadigim gercegini değiştirmiyor.

Fener maçına kadar 12 maç varmış. Yapılacak şey net. Her maça final gözüyle bakıp 12’de 12 yapacağız. Başka çare yok.

Kağıt üzerinde en zor gözüken maçlarımız içerde Başak ve kadayıf olmuş Bjk deplasmanı. Anadolu takımlarına basıp geçeceksin zaten.

Yapabilir miyiz? Elbette yaparız. 12 maçı al fener maçının önemi yok, şampiyonuz
Okan hoca ve teknik heyet çok büyük artımız. Bi artımız daha var o da İsmail Kartal ve ekibi. Ne kadar çok eleştirsemde yönetimi Zerre şüphem yok şampiyonluktan. İşte bu derece güveniyorum Okan hocaya.

Bassk, Ankara ve bjk zor olacak. Ankaragucu stadinin zemini cok kotu.

Maçlarda erken gol bulmamız çok önemli artık, çünkü stresin tavan yapacağı zamanlardayız. Bir de duran toplar çok önemli. Samsun maçı gerçekten bu 2 konuda da çok iyi bir örnek oldu. Çünkü dakikalar ilerledikçe krize dönebilecek bir maç izlenimi verdi. O yüzden erken atıp fişi çekmemiz lazım maçlarda. Yoksa Antep, İstanbul maçları gibi çekirge misali zıplayamayız artık kolay kolay.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Korktuğumuz maclar rahat kolay dediğimiz maçlar zor geçiyor bunlari da unutmayin derim
Gömülen takımlara zorlanıyoruz. Öyle bi oyunumuz varki gtü yiyen varsa başabaş oynasın diyoruz. Çok farklı bi seviye bu. Rakip antrenörlerden biri böyle demişti galiba, adamlar mancesterin bayerinin ağzına ağzına bastı, biz kimiz de Galatasarayla başa baş oynamaya çalışcaz gibisinden bi açıklama. Mecburuz kapanmaya demişti. Bu ligde hatta idda ediyorum Avrupada bile bizden puan koparmak istiyorlarsa topu bize bırakacaklar ölümüne kapancaklar. İşte tamda burda Ziyech çok ama çok çok lazım bi futbolcu tamda bu yüzden diyorum destek olalım şu adama lütfen diye. Şamp olalım seneye bakarız son durumuna.

Gömülen takımlara zorlanıyoruz. Öyle bi oyunumuz varki gtü yiyen varsa başabaş oynasın diyoruz. Çok farklı bi seviye bu. Rakip antrenörlerden biri böyle demişti galiba, adamlar mancesterin bayerinin ağzına ağzına bastı, biz kimiz de Galatasarayla başa baş oynamaya çalışcaz gibisinden bi açıklama. Mecburuz kapanmaya demişti. Bu ligde hatta idda ediyorum Avrupada bile bizden puan koparmak istiyorlarsa topu bize bırakacaklar ölümüne kapancaklar. İşte tamda burda Ziyech çok ama çok çok lazım bi futbolcu tamda bu yüzden diyorum destek olalım şu adama lütfen diye. Şamp olalım seneye bakarız son durumuna.
Biz destek oluyoruz da herifin de kipirdamasi lazim. Adamin icinden gelmiyor gibi top oynamak. Umarim hepimizi yanıltır

Transferi Ali Koc'un eline verseydik, haci caktirmadan bizim transferleri sen ysp deseydik;

- Bonservis parasi verilmeyecek.
- Asla sol bek alinmayacak
- Orta saha ya da 10 numaraya les otesi topcu denk gelmedigi surece transfer yapilmayacak

Tepki gelmesin diye giden adamlarin yerine;

- Boey'in yerine alinabilecek en kotu sag beki bulunacak, hatta Afrika Kupasi'nda devam eden bi ulkeden alinacak.

- Bakambu'nun yerine kimi alirsaniz alin zaten Icardi oynayacak.

Minareyi calacak, kilifini coktan hazirlamis. Bu donemin ozeti bu. Belki de gercekten Ali Koc yonetmistir bu sureci, ironi degil elbet.

Erden Timur'un vizyonu bu olamaz. Hedefi CL sampiyonlugu olan adam bu kadar rezil isler pesinde kosmaz. Net sekilde mudahale var. Benim icin baska izahi yok.
İşte Okan hocamız şu durumda tüm bunlara rağmen ligde en tepede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt