Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem yedeğe çekilecek, Zaha daha fazla süre ve sorumluluk alacak, İcardi kendini toplayacak, Abdulkerim geri dönecek, Barış Alper çıkışını sürdürecek.

Şunlar olsun takım 3 gömlek yukarı çıkar. Antep, İstanbul maçlarındaki gibi ıkınmayız daha rahat alırız.

En büyük sıkıntı bek konusunda Hocanın şapkadan tavşan çıkarmasını bekleyeceğiz. Yönetim ağır sıçtı. İki tarafta sıkıntılı

Maçlarda erken gol bulmamız çok önemli artık, çünkü stresin tavan yapacağı zamanlardayız. Bir de duran toplar çok önemli. Samsun maçı gerçekten bu 2 konuda da çok iyi bir örnek oldu. Çünkü dakikalar ilerledikçe krize dönebilecek bir maç izlenimi verdi. O yüzden erken atıp fişi çekmemiz lazım maçlarda. Yoksa Antep, İstanbul maçları gibi çekirge misali zıplayamayız artık kolay kolay.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erken gol bulup samsun maçı gibi oynarsak da sıkıntı büyük.. Resmen istanbulspora döndük 2-0 sonrası topu ayağımizda 5 sn .tutamadik.. Ama dk 60 sonrası oynamamız gereken oyunu oynadık 2. Devre başında herif bomboş golü atsa farklı senaryo olusabilirdi.. Böyle maçlarda ön tarafın sakin olup topun bir şekilde bizde kalması lazım..Kerem zaten aldığı her topu istisnasız rakibe atti digerleri de ondan farklı değildi..Yaklaşık 35 dklik bu kötü oyunda ayakta kalan isim kerem demirbaydi sakın kalıp topu bizde tutmaya uğraştı ama maalesef diğerleri ayak uyduramadi..
Sonuç olarak çok zor bir deplasmandan 3 puanla döndük buralardan ders çıkarmamız lazım

Averaj işine bence çok takılmayalim bu saatten sonra..Önemsiz olduğundan değil bence bu sezon çok çok önemli çünkü işi averaj belirleyebilir maalesef..

Şu an averaj farkı 9 ve kalan hafta sayısı az ayrıca herkesin atladığı bi detay var gs-fb maçından sonraki son hafta maçı biz konya ya giderken fb içeride yüzde 90 düşmüş olan istanbul ile oynayacak..O maça 7-8 averaj geride girseler bile kapatırlar bi şekilde..
Rts?

Biz destek oluyoruz da herifin de kipirdamasi lazim. Adamin icinden gelmiyor gibi top oynamak. Umarim hepimizi yanıltır
Usta adam her oynadığı maçta katkı verdi. Yeterki o sahaya çıksın. Bizim görevimizde çıkartmak sahaya. İnanın bana çok ama çok büyük kalite. İzlediğim dinlediğim tüm yorumcular imreniyor adama. Hele o ifb yalaması yorumcular it gibi korkuyorlar adamdan. İşte bu yüzden sürekli açık kolluyorlar. Okan hocam kesinlikle kalsın demiş en başından beri istiyor ve oynatıyor. Son ifb maçında kaçmış diyorlar, alakası yok. Okan hoca yönetim Erden Timurun hepsinin haberi var ortak alınan karar, eğer oynaymış milli takıma gidememe durumu varmış, o sakatlığından dolayı. Hatta gidince direk oynamadı tedavi gördü. Bu haberleri hiç kimse söyle di mi tabiki hayır, halbuki Okan hoca söyledi. İlla megafonla mı söylemesi gerekiyor. İfbnin basındaki paralı köpeklerinin gazına geliyo bizim bazı taraftarlar.

Gozumuzun onundeki takimi taniyan ligi taniyan hocayi taniyan Dubois varken Aurieri nasil aldik aklim almiyor. Hani Fransadan genc bir cocuk alinirdi eyvallah derdim

Simdi cok iyi bir sol bek, cok iyi bir 8 numara ve cok iyi bir 10 numara almamiz lazim

Maçlarda erken gol bulmamız çok önemli artık, çünkü stresin tavan yapacağı zamanlardayız. Bir de duran toplar çok önemli. Samsun maçı gerçekten bu 2 konuda da çok iyi bir örnek oldu. Çünkü dakikalar ilerledikçe krize dönebilecek bir maç izlenimi verdi. O yüzden erken atıp fişi çekmemiz lazım maçlarda. Yoksa Antep, İstanbul maçları gibi çekirge misali zıplayamayız artık kolay kolay.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim bu sene fb den iyi yaptığımız işlerden biri duran top golü.. Normalde geleneksel olarak fb taa luciano zamanlarından beri duran top konusunda hep bizden iyi olmuştur.. Bu sezon duran toptan çok çok az attılar biz ise 3 tane abdulkerim,2 tane nelsson,1 tane davinson golü bulduk.Frikikten attığımız gol var..

Skoru alma konusu ne kadar gecikirse stres o kadar artıyor ama fb bu konuda daha da sıkıntılı...Skoru bulamadıklarında ya da oyunun son bolumunde mac kopmadiginda çok panik oluyorlar.. Hem yılların getirdiği kaybetme psikolojisi var hem de bu sezon çok yakın maç oynamadilar özellikle ligin ilk yarisi herkesin malumu..Biz ise çok fazla tek farklı maç oynadık sezon başından beri ve bunu oynamayı iyi biliyoruz..Ayrıca son 20-25 dk dzeko ve tadic in de pili bitiyor...Evet yaşlı oyuncular ama oyun ileriye geldiğinde çok az yanlış kararları var..Mesela tadic çok gömülüyor ama fb nin rakip yarı alana yerleşmesinde dzeko ile beraber en önemli isim.. Son 20-25 dk bu ikisi ya çok düşüyorlar ya da ismail kartal bunları çıkartıyor zaten.. Bu nedenle ben fb nin puan kaybı ihtimalini çok daha yüksek görüyorum sıkışan maçlarda..

İçeride pek sorun yaşayacağımızı sanmıyorum deplasmanlarda da prag maçları arasında oynayacağımız ankaragücü ve yeni statlarında şansımızın tutmadığı fbleri için oynayacak olan bjk maçları zorlanabilecek maçlar biz kazanalım yeter biz kazandıkça fbnin stresi korkusu paniği artacak dün üç buçuk atıyorlardı biz kazanınca bugün bytqi aveli düşmeyip golü atsa 3 puan öne geçmiştik herşey bizim elimizde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt