Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asil amaclari arenaya 4 puan farkla gelmek. En musait an da basak ve Ankara maclari olacak.
Bakin bizim maclari hep temasli oynatiyorlar ve tartisma ciktigi an kartlari yerken fenerlilere bir sey yok. Sivas maci gibi 2 deplasman katliami olsa Kerem gibi kirmizi yiyebiliriz. Mesela Torreira

Rize iddali bu sezon k.gumruk ve konya maclari da düşme korkusundan kolay olmayacak Sivas ve hatay bir şekilde üst sıralarda kalır volkan yapacagi kıyağı yapar zaten diğer tarafta da sikeci Bülent var ..

Vinicius inşallah videolardaki gibi sırtı dönük oyunda iyidir ..
Boey-Aurier değişimi can sıkıcı olsa da ben yedek forvetin değişmesine çok sevindim.. Okan Hocam bu tarz bir topçu istiyordu geldiğinden beri..
Sen yinede pek beklentiye girme rtas

Bakambu ya haksizlik edildi

fikstür bizim lehimize ama bunu tekrar tekrar anlatmaya gerek yok

averaj hesabına ve derbiye kalmaz lig daha önce çözülür bence

biz transferde resmen karavana attık hem sol bek yok hem sag bek

Sen yinede pek beklentiye girme rtas

Bakambu ya haksizlik edildi

Bazı çiçek bazı toprakta tutmazmis öyle böyle neredeyse 0 katkı aldık adamdan tabi bunda Okan hocanın gereksiz İcardi inadi da etkili oldu.. Bizde ön tarafta top indirecek adam yoktu stoperler oyun kuracak tık tık tık ön tarafa kadar gel orada topu kaptir kontra ye veya çıkarken kaptir yine kontra ye sıkıntılı anlarda bu kısır döngüyü kırarız belki .. En azından uzun top şişirince indirecek topcumuz olur Bakambu dahil bu işi yapabilen kimse yoktu takımda..

Boey-Aurier değişimi can sıkıcı olsa da ben yedek forvetin değişmesine çok sevindim.. Okan Hocam bu tarz bir topçu istiyordu geldiğinden beri..
Vinicius form tutarsa icardinin oyundan çıkmasına gerek yok, çok süre bulur

Bakambu Icardi sakat sakat oynarken bile sans bulamadi; Icardi her mac 90 dakika oynayacigina gore Vinicius'da gol lazım olan son yarim saatler disinda pek forma şansı bulamaz.

Usta adam her oynadığı maçta katkı verdi. Yeterki o sahaya çıksın. Bizim görevimizde çıkartmak sahaya. İnanın bana çok ama çok büyük kalite. İzlediğim dinlediğim tüm yorumcular imreniyor adama. Hele o ifb yalaması yorumcular it gibi korkuyorlar adamdan. İşte bu yüzden sürekli açık kolluyorlar. Okan hocam kesinlikle kalsın demiş en başından beri istiyor ve oynatıyor. Son ifb maçında kaçmış diyorlar, alakası yok. Okan hoca yönetim Erden Timurun hepsinin haberi var ortak alınan karar, eğer oynaymış milli takıma gidememe durumu varmış, o sakatlığından dolayı. Hatta gidince direk oynamadı tedavi gördü. Bu haberleri hiç kimse söyle di mi tabiki hayır, halbuki Okan hoca söyledi. İlla megafonla mı söylemesi gerekiyor. İfbnin basındaki paralı köpeklerinin gazına geliyo bizim bazı taraftarlar.
Dostum ziyech fb maçında oynadı ama? 86 dakika oynadi hatta. Karistiriyor olabilir misin? Oynadığı her maç katkı verdi diyorsun benim hatirladigim basak pendik manu maçları hariç katkısı yok. Neye göre katkı verdi diyebiliyorsun? O zaman bende sana şunu derim, 6 lig macinda 11 başlayan sayın hâkim ziyech şuanda kart sınırında olan bir futbolcumuz. 3 sarısı var. Aldığı çoğu kart gereksiz sorumsuzca kartlardi. Kafasının futbolda falan olduğunu düşünmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt