Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakambu’dan gelen 5 milyonu bari transferde kullanın.
5 kuruş harcamadan transferi bitirecekler.
UEFA+Boey+Bakambu dan gelen 65 milyon euro ( 2 milyar tl) para var ama transferde 5 kuruş harcanmıyor, belki şampiyonlupu verrecek kadar büyük risk aldı yönetim. Ne için? Umarım buna değer, bu para ile borçların kapandığını duyarızda bir işe yarar. Yok bu parada faiz ödenip hiçbir gelişme olmazsa yazık olacak. Kulübün geleceği kurtulacak diye taraftar olarak şu an tepki vermiyoruz. Bugünü belki kaybederiz ama geleceği kurtarırız diye umuyoruz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yabancı Aurier gibi tecrübeli bir sol bek bulunabilir aslında bence bu tarz bir sol bek lazım, O bölgede oynayan isimler çok iyi mücadele etsede önümüzde tam 4 tane kulvar var bir tane asıl mevkisi sol bek olan kaliteli oyuncu gerekli bu takıma. Eğer sol bek alınırsa Barış'ı hücum rotasyonunda Kaan'ı ve Berkan'ı da orta saha rotasyonunda daha efektif olarakta kullanabiliriz.

Son düzenleme:

Bu adamı 2 gündür araştırıyorum da baya sağlam bir topçuya benziyor.Çok hızlı değil ama tekniğine oyun bilgisine bayıldım fakir bernardo silvası resmen. Alabiliyosak direk çekelim Tetenin yerine
Yetenek 10 numara ama soru işaretleri var bu adamda dediğin gibi çok hızlı değil, fiziki olarak bu ligde ayağını eline verirler gibi geliyor bana boş alan bulamaz birkere. Barış gibi kuvvetli olanlar iş yapıyor bu ligde. Bu yaşa kadar avrupalılar niye almamış bu da soru işareti. Porto vs bırakmazdı bu adamı.

Yetenek 10 numara ama soru işaretleri var bu adamda dediğin gibi çok hızlı değil, fiziki olarak bu ligde ayağını eline verirler gibi geliyor bana boş alan bulamaz birkere. Barış gibi kuvvetli olanlar iş yapıyor bu ligde. Bu yaşa kadar avrupalılar niye almamış bu da soru işareti. Porto vs bırakmazdı bu adamı.

Boş alan topçusu değil ki aksine parladığı yerler dar alanlar,2ye 1ler vs.Arda Turan'a benziyor biraz oyun stili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt