Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz adı geçenlerin pek çoğuyla rakip bile değiliz. Aynı şeyleri hiç yaşamadık, aynı yoldan yürümedik. Aynı yollardan geçmedik. Benzer başarılarımız da yok. Üstüne üstlük rütbemiz de farklı.

Bu arada Torreira ile Kaan gayet sağlam ikili olmuştu hoca neden aylardır bu ikiliyi bozdu anlamadım

Demirbay kesinlikle ilk 11 de orta alanı emanet edebileceğin tempoda değil çoğu zaman hayalet gibi sadece yürüyor

Torreira-Kaan ikilisini bozmamak lazımdı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Harbiden şurada bile sarı verilmedi. Topu kurtarsa kaleciyle karşı karşıya kalacak, burada faul veriyorsan sarı vermek zorundasın, zaten hepsini geçtim ayağa basma var

Ferdi sınırda mı ?

Sınırdaysa kaç haftadır cezalı hale gelmedi?

Fred yokken Ferdi'nin de olmadı maçta o takımın sol kanadı batar - golde yerler

sol bek öncelik gibi konuştu başkan en son gün öncesi ama AVL ye yetişmediyse bilemiyorum lige bağlarlarmı - devre arası transfer ibitirip sezonu bitirecek takımlardan sana boşa çıkacak sol bek olur mu bilemedim.

olsa bile ne fiyat çekerler - BB'den çıkma mantığı dışında para harcamak durumunda kalınması transfer politikasına çok ters gider
En kotu G. Amerikali birini alabilirdik. Onlar, parasini verdiginde ihtiyacimiz var demiyorlar.
Berkan filan hucumda hic yok. Mesela kac defa Kaan'in Icardi'ye yaptigi ortalar gibi firsatlar geldi ama ayagi o kadar kotu oldugundan tenezzul dahi etmiyor.

Şampiyonluk istiyorsak zaten uefada elenmemiz lazım bizim ,çünkü mevcut dar kadro imkanı götüremez lig.ve avrupayi

Sabah haber verdiğine göre fena gizli....kaybak yasak mı emin olamadım post ettikten sonra farkettim bakmadan koyduğumu

Angelino vardı.
İlk maç Bayern deplasmanı. İkinci de Manchester deplasmanı. Boey’le Torreira’dan yüksek reytingle oynamış.
Adamı övmüyorum 6 milyon etmez diye gönderdik. Sonuçta var mıymış yok muymuş sol bek? Şimdi onu oynayacak adam da yok.

Ekli dosyayı görüntüle 233647

Ekli dosyayı görüntüle 233648
derme çatma sol bek Barış kadar bir etkisi olmadı. yahu hepimizin izlediği adamı sanki R.Carlos orada oynuyordu da gitmiş gibi lanse etme allasen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt