Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Borja Sainz yine atmış @Tuna Köse

Müthiş ya, 14 yabancılı sistemde böyle genç bir kanat forvet sahibi olmamız lazımdı. Yedekten girip 10 gol/asist katkısı verebilirdi. İngiltereden oyuncu bakacaksak Norwich üzerinden gitmemiz lazım bu heriflerin Scout ağına ben güveniyorum boş adam alacaklarını sanmıyorum.

Bu arada Jonathan Rowe de gözüme çarpıyor. 1 sene sözleşmesi kalmış. Kulüp taraflı 1 sene uzatma varmış. Bizim boey gibi sözleşme uzatamıyorlarmış. Birde Norwich premier lige çıkamazsa borçlarından dolayı bayağı oyuncu satmak zorunda kalabilirmiş.
Baya iyi herif he. 20 yaşında siyahi ingiliz düşmez ama.
Acil zaha'yı devreye sokup çözmek lazım.

Hemen şimdi fırsat transferi yapıştır 15 m euro

derme çatma sol bek Barış kadar bir etkisi olmadı. yahu hepimizin izlediği adamı sanki R.Carlos orada oynuyordu da gitmiş gibi lanse etme allasen
Su anki kadromuz 1 ay önceki kadromuzdan daha mi iyi yani ? Neyi savunuyorsunuz ? Fener takviye yaptı, bizde en onemli oyuncularımızdan birini kaybettik. Berbat bir transfer donemi. Siz ne yazarsanız yazın..

derme çatma sol bek Barış kadar bir etkisi olmadı. yahu hepimizin izlediği adamı sanki R.Carlos orada oynuyordu da gitmiş gibi lanse etme allasen
Sen benim yazdıklarımı okumuyor musun? Adamı övmüyorum dedim. Aldığı reytingi paylaştım sadece. Ben mi verdim bu puanı?
Sol bek var mıydı diyorsun ben de al bak diyorum. Roberto Carlos diyen kim kendi kendine uyduruyorsun.

Eksik bölgeleri devşirme oyuncularla telafi ederim anlayışı geçmişte hep ters tepmiştir. BAY ve berkanın en ufak bir sonuca etki eden hatalarında ıslıklanacaklarını bilmeyen yoktur. Eğer şampiyon olup şampiyonlar ligine katılamadığın takdirde bankalar birliği borcundan daha fazla tekrar yapılanma diyerek harcanacağı geçmişte çok kere tecrübe edilmiştir ki (maaş yükümüz hayli fazla bjk gibi iflas bayrağını dikeriz). aynı hataları dönüp dönüp tekrar edilmesi adına ben bu kulübün profesyonel yönetileceğine dair inancımı kaybettim artık umarım sene sonu şampiyon oluruz bataklığa saplanmayız Avrupayı hiç hesaba katmıyorum bile orası bir hedef olmaktan çıkmış zaten

Tottenham geçmişi olduğu için haberin doğru olma olasılığı yüksek.
o mantıkta evette - deneyimine lafım yok kesinlikle ama "ucuz" maaş bandında çok zor yav. Bide ne bileyim allah korusun hakikaten medikal geçmişinden tırsarım.

icardi
zaha mertens ziyech
torreira kerem
barış abdülkerim nelsson kaan
muslera

vinisyus
kerem halil tete
ndombele eyüp
kazımcan ? Davinson Auerilo
Günay

aueriroronun kaanı kesebileceğini düşünmüyorum

Kaan'i Avrupa maclarinda kullanmamaliyiz diyecektim ki yeni elemanin hala gelmedigini hatirladim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt