Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eriksen haberi Sabah'ta Mehmet Özcan'a ait ise doğru çıkma olasılığı çok yüksektir.

hq2.jpg

Bi sol bek rica etsem...

oliviera ve ziyech tam randımanla ne zaman oynamaya başlayacak acaba? ndombele tamamen salmış gibi görünüyor. sanki kalan maçlarda ndombele ve oliviera'dan fayda alamayacağız gibi. ben olsam sezon sonuna kadar stambouli'yi orta saha rotasyona alırım.

şunun şurasında 7 iç saha 6 deplasman (3 istanbul içi, 3 anadolu) 13 maç kaldı yahu.

oliviera ve ziyech tam randımanla ne zaman oynamaya başlayacak acaba? ndombele tamamen salmış gibi görünüyor. sanki kalan maçlarda ndombele ve oliviera'dan fayda alamayacağız gibi. ben olsam sezon sonuna kadar stambouli'yi orta saha rotasyona alırım.

şunun şurasında 7 iç saha 6 deplasman (3 istanbul içi, 3 anadolu) 13 maç kaldı yahu.
Konya deplasmani formaliteye mi döner diyosun renktas?

oliviera body building sporuyla meşgul yaklaşık da yıllık 2-5.3 m euroya yakın para alıyor daha ne olsun. Bu adamın aklına top oynamak gelir m? Adam spor yapmayı doğru anlamış ama bize yararı yok

Hadi bakalım sikeci alanya. Fb ye yat da görelim kümeyi boyla sonra. Pendikin kazanmasi çok iyi oluyor

sol bek almamak çok büyük hata olur

auriere de bayılmıyoruz ama ana mevkisi sol bek olan bi oyuncu kadroda mutlaka bulunmalı
erinç bilican'a ve gssözlükteki iki entrye göre, tete "son tercih olduğunu düşündüğü için" bahia takımı ile görüşmeyi kabul etmiş.

ne adam ya! ulan madem fikir değiştireceksin, transfer döneminde gitsene.

şimdi ya kesin olarak sol bek alıp, as sağ açığı barış alper olarak düşüneceğiz, ya da sol beki barış yapıp sağ açık arayacağız. zira ziyech'e güvenip yola çıkılmaz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt