Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.540
- 109.349
- 4.878
Hemen Kula maden suyune erikseni yav midem ekşidi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hemen Kula maden suyune erikseni yav midem ekşidi
Kendileri bilir.adam almımyceğimiz için normıl
evetAsist Icardi'ye mi yazıldı?
Sezon sonu aglamamak için. Bu kafayla ağlarız. 9 şubata kadar süremiz var@Barış Savaş neden ağlayıp duruyorsun şimdi
ne gibi duyumAssingon hakkindaki duyumlar dogruysa sanki birileri sabote ediyor.
Bu çocuk sağlam geliyor maşşallah
Ne duyumu hocamAssingon hakkindaki duyumlar dogruysa sanki birileri sabote ediyor.
İlk defa balon çıkmayacak bir altyapı topçusu gibi hissediyorum da Mirsad bunla sözleşme yapıp kaçırır. Florya’nın kapısına kilit vurmuşlardır umarım12 macta 24 gol atmis
Ne duyumu hocam
Barış ve Savaşın alakasız alintilari dünyasına hoş geldin reysBir bok anlamadım desem?
Fatih hocam hoş geldiniz. Kalamera demek istiyorum size, anlamini bilmiyorum ama umarim kufur degildir. SaygilarBiz adı geçenlerin pek çoğuyla rakip bile değiliz. Aynı şeyleri hiç yaşamadık, aynı yoldan yürümedik. Aynı yollardan geçmedik. Benzer başarılarımız da yok. Üstüne üstlük rütbemiz de farklı.
20 gün önce falan bir maç izledim çocuk altta ben buradayım beni unuttunuz eşliğinde bağırıyordu. Çok iyi işlenmesi gereken yetenek.12 macta 24 gol atmis
Iste anlastigimiz gece bizimkiler son bir indirim daha isteyince Rennes tarafi sinirlenmis @Gökhan SarıcaNe duyumu hocam
Kim?Bu herifin bonservisi kaç para yav muhtemelen kalması için elimizde geleni yaparız şeref yoksunu bazı sportif direktörler yazın bu herife daha çok baskı yapacaktır.