Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eriksen daha genç Allah korusun valla çoluğu çocuğu vardır belki adamın hiç gelmesin buralara

Eriksen futbolcu profili olarak Mertens'in boşluğunu doldurabilir ama kalp mevzuu pek riske atılmayacak bi durum. Sahanın ortasında ölüp gitse mental olarak toparlaması da çok zor takım tepe taklak gider.

Eriksen daha genç Allah korusun valla çoluğu çocuğu vardır belki adamın hiç gelmesin buralara

Eriksen futbolcu profili olarak Mertens'in boşluğunu doldurabilir ama kalp mevzuu pek riske atılmayacak bi durum. Sahanın ortasında ölüp gitse mental olarak toparlaması da çok zor takım tepe taklak gider.

Uzman görüşü sorun yok demekte:

Şu yoklukta oturup bize bunu bile araştırtan yönetime ne diyeyim bilmiyorum.

112 yi arasana niye buraya yazıyon, Allah esirgesin, ciddi bir mevzu kalp abicim ya
Yok hocam 112lik bir mevzu değil. Rutin kontrol yaptırdım dün. Hafif Mitral yetmezlik diye bişey cikti raporda. Ama doktor yarım gün çalışıyor diye rapor çıktığında yoktu. Yarin aricam doktoru da şimdi aklima takıldı tribe girdim o yüzden netten baktikca daha da tribe girdim. Bilen varsa ona sormak icin yazmıştım

Yok hocam 112lik bir mevzu değil. Rutin kontrol yaptırdım dün. Hafif Mitral yetmezlik diye bişey cikti raporda. Ama doktor yarım gün çalışıyor diye rapor çıktığında yoktu. Yarin aricam doktoru da şimdi aklima takıldı tribe girdim o yüzden netten baktikca daha da tribe girdim. Bilen varsa ona sormak icin yazmıştım

gecmis olsun renkdas

Birkaç doktorum diyen var burada ama kardiyolog mu bilmiyorum. Gerçi ona da güven olmaz burada kim kimdir belli değil. Fenerlinin dolu olduğu yerde doktorum diyen veteriner de olabilir.

Yani sen çok güvenme bence, kendin araştır
Çok çok geçmiş olsun Eraycım.

Rahatsızlığın olmadığı sürece sadece kontrol altında tutulurmuş. Bir müdahaleye ihtiyacın olduğunu zannetmiyorum. Ağır vakalarda açık kalp ameliyatı ile mitralis kapağı onarılabilir veyahut değiştirebilirmiş. Ama senin bir rahatsızlığın yok diye anladım.

Fb'nin 5 maci kaldi, 14 degil. Gormuyor musunuz Fb ile iliskileri sınırlı olan Samsunspor bile puan aldigi için neredeyse ozur dileyecek ve oyuncularini suclayacak. Bu ortamda Fb'nin itleri Rize, Kayseri'ye umut baglamak naiflik. Ads, Pendik, Istanbul ve Ts maclari potansiyel puan kayiplari. Biz zaten yeneriz Arena'da.

Bu rahatlık doğru değil şu oyunumuz ve transfer politikamızla

muslera
günay

aurier sanchez apokerim BAY
turap -- kaan - nelsson -- kazımcan

torriera
berkan - eyüp

ziyech -- demirbay -- mertens -- zaha
tete -- ndombele -- oliviera -- kerem

icardi
vinicius
halil
güncel kadromuz bu şekilde.
Bir tane sol bek alıp Barış ı artık ciddi ciddi sağ önde kullanmaktan yanayım, ayrıca Nelsson böyle devam eders Abdülkerim döndüğü zaman Nelsson değil Davinson yedeğe çekilir gibi geliyor bana

Şahsi fikrim arenaya 1puan fenerden önde çıkmamız gerektiğidir. Her türlü yeneriz falan kafası yanlış. Adamlar ayni puanla gelirse aynı ilk maçtaki gibi futbol katili bir oyun sergileyecekler. O yüzden önlemi baştan almak gerekiyor. 1 puan geride gelsinler bakayim defansa yatacaklar mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt