- 31 Aralık 2015
- 13.033
- 8.250
- 1.488
Eriksen daha genç Allah korusun valla çoluğu çocuğu vardır belki adamın hiç gelmesin buralara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok hocam estağfurullah. Aktif olarak transfer nöbeti yoğunlukta diye oraya yazmıştım
Eriksen daha genç Allah korusun valla çoluğu çocuğu vardır belki adamın hiç gelmesin buralara
Eriksen futbolcu profili olarak Mertens'in boşluğunu doldurabilir ama kalp mevzuu pek riske atılmayacak bi durum. Sahanın ortasında ölüp gitse mental olarak toparlaması da çok zor takım tepe taklak gider.
Yok hocam 112lik bir mevzu değil. Rutin kontrol yaptırdım dün. Hafif Mitral yetmezlik diye bişey cikti raporda. Ama doktor yarım gün çalışıyor diye rapor çıktığında yoktu. Yarin aricam doktoru da şimdi aklima takıldı tribe girdim o yüzden netten baktikca daha da tribe girdim. Bilen varsa ona sormak icin yazmıştım112 yi arasana niye buraya yazıyon, Allah esirgesin, ciddi bir mevzu kalp abicim ya
Yok hocam 112lik bir mevzu değil. Rutin kontrol yaptırdım dün. Hafif Mitral yetmezlik diye bişey cikti raporda. Ama doktor yarım gün çalışıyor diye rapor çıktığında yoktu. Yarin aricam doktoru da şimdi aklima takıldı tribe girdim o yüzden netten baktikca daha da tribe girdim. Bilen varsa ona sormak icin yazmıştım
UzaDemogoji yapma birader
Yok hocam 112lik bir mevzu değil. Rutin kontrol yaptırdım dün. Hafif Mitral yetmezlik diye bişey cikti raporda. Ama doktor yarım gün çalışıyor diye rapor çıktığında yoktu. Yarin aricam doktoru da şimdi aklima takıldı tribe girdim o yüzden netten baktikca daha da tribe girdim. Bilen varsa ona sormak icin yazmıştım
Rahatsızlığın olmadığı sürece sadece kontrol altında tutulurmuş. Bir müdahaleye ihtiyacın olduğunu zannetmiyorum. Ağır vakalarda açık kalp ameliyatı ile mitralis kapağı onarılabilir veyahut değiştirebilirmiş. Ama senin bir rahatsızlığın yok diye anladım.Yok hocam 112lik bir mevzu değil. Rutin kontrol yaptırdım dün. Hafif Mitral yetmezlik diye bişey cikti raporda. Ama doktor yarım gün çalışıyor diye rapor çıktığında yoktu. Yarin aricam doktoru da şimdi aklima takıldı tribe girdim o yüzden netten baktikca daha da tribe girdim. Bilen varsa ona sormak icin yazmıştım
Vuruş standart Borja Sainz vuruşuBorja Sainz yine atmış @Tuna Köse
Fb'nin 5 maci kaldi, 14 degil. Gormuyor musunuz Fb ile iliskileri sınırlı olan Samsunspor bile puan aldigi için neredeyse ozur dileyecek ve oyuncularini suclayacak. Bu ortamda Fb'nin itleri Rize, Kayseri'ye umut baglamak naiflik. Ads, Pendik, Istanbul ve Ts maclari potansiyel puan kayiplari. Biz zaten yeneriz Arena'da.
Bir tane sol bek alıp Barış ı artık ciddi ciddi sağ önde kullanmaktan yanayım, ayrıca Nelsson böyle devam eders Abdülkerim döndüğü zaman Nelsson değil Davinson yedeğe çekilir gibi geliyor banamusleragüncel kadromuz bu şekilde.
günay
aurier sanchez apokerim BAY
turap -- kaan - nelsson -- kazımcan
torriera
berkan - eyüp
ziyech -- demirbay -- mertens -- zaha
tete -- ndombele -- oliviera -- kerem
icardi
vinicius
halil