Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım şuan devşirmelerle yarım yamalak ilerliyor o yüzden. Sol beke yabancı alırsak apo kerim, 2 kerem ve barıştan kimse sakatlanmasın diye dua ederiz.
Kaan ve Berkan yabancı sorunu olmasa bile süre alıyor. An itibariyle o açıdan bir sıkıntı yok diyebiliriz. Bariz ihtiyacın giderilmesine öncelik verilmeli. Rıdvan olmadı diye takımın içine edilmesi gerekmiyor yani...

12 yabancı az değil aslında

12 tane icardi zaha torreira alamayacağımıza göre rahatlıkla 3 4 adam denenebilir

İlk 11e kaç yabancı yazacağız? Soru bu.

Eger bu seneki gibi Abdulkerim, Kerem ve BAY olacaksa, 8 yabanci demek ve rotasyonda 4 tane olmasi gerekir.

O zaman da ne farki kaldi 8+3’den?

Hocanın maç sonu sol bek için açıklaması can sıkıcıydı açıkçası 3 aydır ısrarla solbek lazım diyen hoca birden vazgeçmiş gibi

Hic olmazsa Zeki'yi alsaydik. 2 bekin yabanci olmasi buyuk problem

İlk 11e kaç yabancı yazacağız? Soru bu.

Eger bu seneki gibi Abdulkerim, Kerem ve BAY olacaksa, 8 yabanci demek ve rotasyonda 4 tane olmasi gerekir.

O zaman da ne farki kaldi 8+3’den?
ya şu açıdan bakıyorum

oyuncu çıkarıp sokarken ay yerli ayarlaması vs diye uğraşmayacak kafalar.

yerli yedek kulübenin sağlam olması lazım - bence çokta kötü sistem değil 12 tane Ultra pahalı yabancın zaten olamaz

Bu bonservis ödememe saçmalığını anlayamadım ben, 53 mil.€ bonservis geliri oldu bu sene. Bundan önceki 5 senenin toplam bonservis getirisiyle eşit bu sayı

En azından sol bek transferinde paraya acımayalım artık, senelerdir sol bek mevkisinde 6-7 farklı oyuncuyu değiştirerek gidiyoruz. Okan Buruk adam akıllı bir sol bekle oynamayı hak ediyor

ya şu açıdan bakıyorum

oyuncu çıkarıp sokarken ay yerli ayarlaması vs diye uğraşmayacak kafalar.

yerli yedek kulübenin sağlam olması lazım - bence çokta kötü sistem değil 12 tane Ultra pahalı yabancın zaten olamaz

Evet orasi oyle, 2 de az yabancimiz olacak, +1-1 elde var 0

Muslera ile 2+1 yıllık imzalanmalı.
Mertens ile 1 yıl daha uzatılmalı..

İkisi de büyük karakter büyük oyuncular..

Hala neyi bekliyorlar anlamak mümkün değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt