Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya şu açıdan bakıyorum

oyuncu çıkarıp sokarken ay yerli ayarlaması vs diye uğraşmayacak kafalar.

yerli yedek kulübenin sağlam olması lazım - bence çokta kötü sistem değil 12 tane Ultra pahalı yabancın zaten olamaz
İsteyen, genç oyuncu yatırımını her türlü yapar; istemeyen sınır tümüyle kalksa da yapamaz; iş niyete bakar. ''Garanti'' kafasına aynı mevki için birbirine alternatif üç 30+ yabancı tutan kulüpler mevcut...

Biz de riski genç oyuncu yerine geberik adamları diriltmek için almayı marifet sayıyoruz mesela...

tipik ingilizler gibi homesick problemi yoksa iyi oyuncu burası için iş yapar baya.Geçen sene oynuyordu , tam fırsat transferi olmuş bu sene oynamıyor normalde devre arası başka bir Premier lig takımı yapardı ama ilgilenen olmamış herhalde.Umarım tipik homesick İngilizdir bu da.

Seneye küme düşerlerse Burnley ve bunlara saldırmak lazım. Acayip adamlar var
burnley'i çok görmedim haber olarak ama Nottingham dünyayı almıştı yaz döneminde.

hatta genoa'da dominguez yazılıyordu bize oraya gitmişti.

çok izlemedim gerçi adamları ama

burnley'i çok görmedim haber olarak ama Nottingham dünyayı almıştı yaz döneminde.

hatta genoa'da dominguez yazılıyordu bize oraya gitmişti.

çok izlemedim gerçi adamları ama
Burnley’de tutmayan Zeki Amdouni, Foster ve Weghorst’tan birisini yedek forvete; Berge ile Tresor’u da Championship’te oynamak istemezlerse orta sahaya hedefleyebiliriz.

Premier Lig'de ana rotasyonda görev alan oyuncuyu Türkiye'ye getiremezsin. Dünyanın en çok izlenen organizasyonu orası. Neden o durumda Türkiye'ye gelsin ki adam?
gelmeyeceğini biliyorum ki en ölü zamanında geldi bize ama gelse diyorum muthiş katkı sağlar ve takımda ne sol beksizlik göze batar ne başka birşey

biz kendi paramızla çıkacaz herhalde bankalar birliğinden de,
biz çıktıktan sonra devlet el atar bunlara, bu ibneler de çıkar bedavadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt