- 28 Temmuz 2019
- 46.766
- 47.904
- 3.633
Hazır mısınız kap hissediyorum uçuş vakti 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
160 sayfa kaldı yicez seniHazır mısınız kap hissediyorum uçuş vakti![]()
Akturkoglu vinicous ile çokça yer değişir hoca gidip Zahayi kesmezse. Şu kadroyu tamamlayan en önemli parça Mertens yerine Ziyech ti ama eleman nerde Onu bile bilmiyoruzSanırım elimizdeki kadro ile şu şekilde bir ilk 11 izleriz sezonun kalanında
MusleraCarlos Vinícius, Tete, Ziyech, Kaan, Davinson filan da alternatif olarak devam eder. En azından sol bek alınmadıysa bile Mertens'e bir alternatif almamız lazım şu kadroya
Aurier-Nelsson-Abdülkerim-Barış
Torreira-Demirbay
Aktürkoğlu-Mertens-Zaha
İcardi
Dobarlan bu sen deelsin
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Theo Hernandez örneği de var reis.Bu adam 4lü savunma oynamaya alışkın 1 futbolcu 3lü savunma sistemine uyum sağlamadı diye Fransa Milli Takım'ı da 4lü savunma oynamaya geçti ki piyasanın en iyi sol beki olarak bilinen 1 oyuncu bile ayak uyduramıyosa niye deneyelim?Lig için diyosan çoğu maçta işimize gelebilir ama zorlu maçlarda ayak uyduramağını gözlemleyebiliriz.Hannover takımında belki de 4lü 1 savunmada oynuyodur oraısnı bilemem izlediğim 1 oyuncu değil..Köhn'ü tanımıyorum ama Angelino'yla direkt kıyaslamak yanlış olur. Angelino'da hız, hızlanma, ikili mücadele zayıftı. Bizim gibi git gelli oyuna açık takımda tüm zaafları göze battı. Köhn daha atletik duruyor.
Daha ne transferi gelsin gelen geldi işte aboo benden önce her gün transfer yapıyordunuz sanki160 sayfa kaldı yicez seni
Yüzünde nur var başkanım maşallah başkanıma baştan aşağıya güzellik abidesi
EvetDaha ne transferi gelsin gelen geldi işte aboo benden önce her gün transfer yapıyordunuz sanki
Günde kaç gram protein alıyorsunDaha ne transferi gelsin gelen geldi işte aboo benden önce her gün transfer yapıyordunuz sanki