- 10 Mart 2013
- 121.499
- 158.171
- 5.068
Onun normal hali bile kötüydü. Kaç aydır oynamayan halini düşünmek bile istemiyorum.Oliveira dönüyor kapanan takımlara karşıda 2-3 haftaya dönecek diyorlardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun normal hali bile kötüydü. Kaç aydır oynamayan halini düşünmek bile istemiyorum.Oliveira dönüyor kapanan takımlara karşıda 2-3 haftaya dönecek diyorlardı
Acaba sakatlıktan sonra tam ters bir etki yapabilir mi hep ne bekliyorsak tersini yaptı bu seferde yapabilir.Onun normal hali bile kötüydü. Kaç aydır oynamayan halini düşünmek bile istemiyorum.

Kiralık sözleşmeler öyle kafana göre fesihin olmadığını düşünüyorum bir de Fifa'da her şey oyuncuyu koruyor. Sadece maaşı değil ekstra cezalar da çıkabiliyor bu durumda.Chelsea ile ilgili de sorun olmaz. Çünkü Chelsea ile sözleşmesi de Haziran'da bitiyor. Oyuncuyu kontratının son senesinde bize bedelsiz kiralayarak gözden çıkarmışlar zaten.
Feshettik diye bize ne diyecekler
Bundesliga'da oynuyorsa olsa bu istatistiklere sahip bir beki 3 m euro'ya sadece koklama izni verirlerdi.![]()

Bonservisiyle alacağımızı düşünüyorum.Satin alma opsiyonu zorunlu degildir umarim, öyleyse son macina kadar oynatip sutlariz![]()
Iyi mi bu herif?Bonservisiyle alacağımızı düşünüyorum.
Kiralık sözleşmeler öyle kafana göre fesihin olmadığını düşünüyorum bir de Fifa'da her şey oyuncuyu koruyor. Sadece maaşı değil ekstra cezalar da çıkabiliyor bu durumda.
Doğrudur da belki iyi döner iyi gelmiştir bu ara ona iyi bir Oliviera'da ciddi bir silah tabi bu aşırı pozitif bir düşünce şu anda. Ama belli ki Okan hoca bu isimleri de ve Kaan, Berkan'ın da orta sahada olduğunu düşünerekten orada bir kalabalık olduğunu ve kadroda olmaya bir sol beki ilk tercih olarak görüyor.Onun normal hali bile kötüydü. Kaç aydır oynamayan halini düşünmek bile istemiyorum.
Ben takip etmedim ama genel söylenenleri toparlarsam çıkışta bir performansı var en son Torino istemiş alamamışlar.Iyi mi bu herif?
Ben 2 maçtır Berkan'ı beğendim sol bekte. Onu orada düşünüp ortaya Berkan'dan iyisini alsa daha iyi olabilirDoğrudur da belki iyi döner iyi gelmiştir bu ara ona iyi bir Oliviera'da ciddi bir silah tabi bu aşırı pozitif bir düşünce şu anda. Ama belli ki Okan hoca bu isimleri de ve Kaan, Berkan'ın da orta sahada olduğunu düşünerekten orada bir kalabalık olduğunu ve kadroda olmaya bir sol beki ilk tercih olarak görüyor.
Geçen seneki 14/14 yaptığımız serideki Oliveira dönsün bu takım kalan tüm maçları kazanır 14/14'de ki Mertens performansı döndü o bile inanılmaz etki ediyor.Nedense Oliveira'nın dönünce herkesi şaşırtacak bir performans sergileyeceğini düşünüyorum.
Hayalperest de diyebilirsiniz tabi.
Müthiş
Imkansiz, acil kurtulmak lazim bu herifdenNedense Oliveira'nın dönünce herkesi şaşırtacak bir performans sergileyeceğini düşünüyorum.
Hayalperest de diyebilirsiniz tabi.
İşte bu işler senin dediğin gibi kolay olmuyor. Lisans çıkarmadığında oyuncu bana mobbing uygulanıyor diye Fifa'ya gidebiliyor bu da cezaya sebep verebiliyor. OX sezon sonuna kadar sakat Bjk'de ama lisansını iptal edemediler oyuncu kabul etmediği için en basit örnek. FM gibi olmuyor.İlla içine sinecekse fesih etmene bile gerek yok. Verirsin 4 aylık maaşını, lig lisansını iptal edersin tribünde oturtursun. İkna oldun mu hocam?
Sen yeter ki para harcayıp yerine oyuncu almak iste
Ben Davinson‘un 6 numarada baya is yapabilecegini düsünüyorum. Okan hoca bunu denemeli.