Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Davinson‘un 6 numarada baya is yapabilecegini düsünüyorum. Okan hoca bunu denemeli.

Muslera
Nelsson - Abdülkerim
Sanchez
Barış - Torreira - Demirbay - Köhn
Mertens
Icardi - Zaha​
ilk geldğindeki davinson performansı belki - zira açılarak 6 no gibi müdaheleleri oluyordu

aynı konsepti marcao'da da görmek istiyordum o zamanlar 6 no eksikliği dizboyuydu

şu anki davinson biraz formsuz

İşte bu işler senin dediğin gibi kolay olmuyor. Lisans çıkarmadığında oyuncu bana mobbing uygulanıyor diye Fifa'ya gidebiliyor bu da cezaya sebep verebiliyor.

Ya ne mobbingi hocam? Fb her dönem 1-2 yabancısına lisans çıkarmıyor. Bu dönem de 2 yabancısını tribüne gönderecek. Maaşını verdikten sonra ne yapabilirsin, seni oynatmak zorunda mı? İyi o zaman sen de performans verme, sonra Fifa'ya git, beni oynatmıyorlar diye.

R.Kent hiçbir yere gitmedi. Paşa paşa tribüne gidecek. Ama maaaşını da alacak tabi

Angelino isimli bir sol bek kiralamistik, yanlış hatırlamıyorsam gecen sene Bundesliga'da 12 yada 13 asist yapmisti. Turkiye liginde 1 asist yaptı ve geri postaladık.
Angelino fiziksel olarak bizde olmadı 1'e 1'de çok kötüydü Köhn daha iyi olabilir atletik özellikli olması biraz daha avantajımıza genel olarak hız lazım.

Muslera
Nelsson - Abdülkerim
Sanchez
Barış - Torreira - Demirbay - Köhn
Mertens
Icardi - Zaha​
1707172176091.webp

Ya ne mobbingi hocam? Fb her dönem 1-2 yabancısına lisans çıkarmıyor. Bu dönem de 2 yabancısını tribüne gönderecek. Maaşını verdikten sonra ne yapabilirsin, seni oynatmak zorunda mı? İyi o zaman sen de performans verme, sonra Fifa'ya git, beni oynatmıyorlar diye.

R.Kent hiçbir yere gitmedi. Paşa paşa tribüne gidecek. Ama maaaşını da alacak tabi
FB lisansını çıkarmadığı adamla anlaşarak yapıyor bunu işte. Burada oyuncunun kabul etmesi lazım. Tribüne göndermek, oynatmamak farklı lisansını iptal etmek farklı. Bjk'den örnek veriyorum işte sana OX ve Amir'e siz nasıl olsa sakatsınız lisansınızı askıya alalım, donduralım dediler. OX kabul etmedi, Amir kabul etti.

Okan hocamızın elinden geçmiş bir Viniscius aşırı katkı yapacakmış hissi var.

Seleznov, Muğdat, Vedat, Crivelli, Demba ba, Gomis, Icardi bir tek olumsuz Seferovic var ama o da yüz ifadesi hiç iyi değildi.

Hele ki Crivelli gibi kazma bir oyuncudan bile çift haneli skor katkısı alan hoca herkesi uçurabilir.

Angelino fiziksel olarak çok kötüydü Köhn daha iyi olabilir atletik özellikli olması biraz daha avantajımıza genel olarak hız lazım.
Kazimcan'da atletik ama bu özelliği iyi bir sol bek olması icin yeterli olmuyor.
Angelino'yu geri gönderme kararı alındıktan sonra Kohn izlenim alinsaydi boyle bir transferi anlardım ama öyle olmadıgı belli; son anda plansızca yapilmis bir transfer olur eğer gerçekleşirse. Şansına iyi çıkabilir ama bu plansizlik gercegini değiştirmez.

Okan hocamızın elinden geçmiş bir Viniscius aşırı katkı yapacakmış hissi var.

Seleznov, Muğdat, Vedat, Crivelli, Demba ba, Gomis, Icardi bir tek olumsuz Seferovic var ama o da yüz ifadesi hiç iyi değildi.

Hele ki Crivelli gibi kazma bir oyuncudan bile çift haneli skor katkısı alan hoca herkesi uçurabilir.

Böyle güler yüzlü motive adamlar lazım bize. Ziyech mesela,sanki silah zoruyla futbol oynuyor

Muslera
Nelsson - Sanchez - Abdülkerim
Barış - Kaan - Torreira - Demirbay - Köhn
Icardi - Zaha

Su sekil nasil
Mertens nerde yakıştıramadım böyle daha iyi olabilir 2 tane çift 6 önüne serbest Mertens. :asd:

Muslera
Nelsson - Sanchez - Abdülkerim
Barış - Kaan - Torreira - Köhn
Mertens
Icardi - Zaha​

FB lisansını çıkarmadığı adamla anlaşarak yapıyor bunu işte. Burada oyuncunun kabul etmesi lazım. Tribüne göndermek, oynatmamak farklı lisansını iptal etmek farklı. Bjk'den örnek veriyorum işte sana OX ve Amir'e siz nasıl olsa sakatsınız lisansınızı askıya alalım, donduralım dediler. OX kabul etmedi, Amir kabul etti.

Bjk'den verdiğin örnek başlı başına yanlış. Bahsettiğin 2 oyuncunun da uzun süreli kontratları var. Dolayısıyla BJk bunların sözleşmesini feshetmek istese kalan yılların tamamının maddi yükümlülüğünü yerine getirmek zorunda kalır. Bu yüzden oyuncuları ikna edip sadece bu dönemlik çözüm arayışına giriyorlar.

Ama Ziyech'in sende 5 aylık kontratı kaldı ve bunun 1 ayını da Fifa ödeyecek. 4 aylık maddi yükümlülüğünü yerine getirdiğin takdirde çözersin işi

Fb, Kent ile anlaşıp da mı adamı tribüne gönderecek sence? Kent, Fb ile inatlaşır gibi hiçbir kulüple anlaşmadı, ne anlaşması olabilir bu dakika itibariyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt