- 22 Ağustos 2010
- 32.702
- 37.455
- 3.033
yok yahu harbiden köhn diye bir oyuncu mu aldık?Lütfen bu kadar ön yargılı olmayalım.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok yahu harbiden köhn diye bir oyuncu mu aldık?Lütfen bu kadar ön yargılı olmayalım.![]()
Haluklar bugün baskın yayın yapacaklarmış o seviyeye geldiyse ufak pürüz kalmıştır diye yazıyorum genel bizim muhabirlerde biteceğini düşünüyor. Yarın akşam maçtan sonra açıklama gelebilir diye tahmin ediyorum.yok yahu harbiden köhn diye bir oyuncu mu aldık?
sol bek mi?Haluklar bugün baskın yayın yapacaklarmış o seviyeye geldiyse ufak pürüz kalmıştır diye yazıyorum genel bizim muhabirlerde biteceğini düşünüyor. Yarın akşam maçtan sonra açıklama gelebilir diye tahmin ediyorum.
abi köhn kim allahını seversen köhn kim :/
Sol beksol bek mi?
bu haberi kim yapmışsa saniyede kovulmalıdır
apokerim :25 bonuslarla
BAY : 20 Bonuslarla
KErem 17-18 bonuslarla
iyi günler.
bu haberi kim yapmışsa saniyede kovulmalıdır
apokerim :25 bonuslarla
BAY : 20 Bonuslarla
KErem 17-18 bonuslarla
iyi günler.
Sarkıcıyı tanimıyorsun reis solbekde oynuyormus onu almaya calisiyoruzabi köhn kim allahını seversen köhn kim :/
böylece sampiyonluk kutlamasıda bedava geldi 
Bu liglerin pazari var ustat. Bizim ligle kiyaslanmamali. Kameralari degissekte pazarlayamayiz bizim ligi. 35 36 yasindaki eski yildizlarin oynadigi, hakemlerin dövüldüğü, cogu takimin hicbir oyun sisteminin olmadigi, alt yapinin bitik oldugu, kaosa batmis bi ortami kim niye alsin? Montella gecen sezon turkiyede cok eskilerden kalma bi duzen var diye aciklama yapmisti. Cok dogruydu bu söylemEkli dosyayı görüntüle 233847
bu da la liga'dan bir görüntü. koşu mesafesi ve ısı haritasi getirilmiş ekrana oyuncu değiştirilirken. biz yarı oto sisteme değen insan elinde kasıt var mı yok diye tartışmaya devam.