Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam 1 yıl evvel bu vakitler Trabzon galibiyetinin sevincini, Muslera'nın sakatlığının getirisi olan moral bozukluğu ile forumdaki postları okuyup, uyumak üzereyken takriben 1 saat sonra kopacak olan kıyamet senaryosuna yakalanmıştım. Allah kalanlara tekrardan büyük sabır versin, vefat edenlere ise rahmet eylesin.
Allah bir daha yaşatmasın.

Dikkat ettiyseniz malum takım bizim transferlere salca olamiyo. Maddi olarak bilmişler resmen

Köhn Bayern Münih altyapılıymış gelmesi için bir neden daha. Yani profil olarak çok ideal, Hem nispeten genç hem hücumda meziyetli hemde tempolu oyuncuya benziyor altyapısı da sağlammış ben beğendim bu oyuncuyu.
Aynen yahu Levente 2-2,5 verene kadar ver 3-3,5 al şunu. Almanya pasaportu var hiçbir türlü zarar ettirmez. U-19 da milli de olmuş

Tam bir "sensin günaydın" sabahı.

Şu takıma bir sol bek ve bir orta saha gelse keşke.

Bu geyik her sene döner ama bu sefer şampiyon olamazlarsa gerçekten bitecekler gibi

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bak bu da bir tercih. Berkan oynar Kaan oynar bu sene idare ederiz orayı. Bize kilitci 10 no lazim

Sadece sol bek geldiğini varsayarsak Sanchez'i Torreira'nın yanına atabiliriz. Aslında bu hem geriden oyun kurmamızı kolaylaştırır hem de Mertens'in deli dana gibi pres yapmasını gerektirmeyecek 2'li orta saha tandemi oluşturur, dakika 30'da pili bitmeyen bir Mertens en az 60-65 dk hücumda etki gösterir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt