Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.304
- 30.142
- 1.988
Sakat oyuncu oynatma sınırındayız. 1 tane sakat yollamadan yeni sakat alamayızhazır iyileşmişken ve kronik sakat olduğundan tam bizlik..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakat oyuncu oynatma sınırındayız. 1 tane sakat yollamadan yeni sakat alamayızhazır iyileşmişken ve kronik sakat olduğundan tam bizlik..
kesinlikle büyük hata olur, mertensin yaptığı işlerin yarısını belki yaparBizim ihtiyacımız olan adam değil.
Doğru söze ne denir.Sakat oyuncu oynatma sınırındayız. 1 tane sakat yollamadan yeni sakat alamayız![]()
Renktaş mesajını yeni gördüm bire bir aynı şeyi yazmışızZiyech at olsa şimdiye vurulmuştu. Keşke sezon sonunu bile beklemesek

Adam ilk maçta iyi oynadı diye gaza gelip yılın transferi demiştim, at olsa şimdiye vurmuşlardı![]()
Abi Eriksen orda kalbini düşürür ya muhtemelenIcardi
Zaha Mertens Barış
Torreira Eriksen
Kohn Abdülkerim Nelsson Kaan
Muslera
Fena değil bence
Icardi
Zaha Mertens Barış
Torreira Eriksen
Kohn Abdülkerim Nelsson Kaan
Muslera
Fena değil bence
Renktaş mesajını yeni gördüm bire bir aynı şeyi yazmışız![]()
bayern'e manu'ya oynadığımız toptan sonra avrupa yarı finali ve hatta finali neden şaşırtsın ki? bunu yapamayacak bir takım mıyız?Yari finaldeyiz de haberimiz mi yok rts. Ne yakini? Spartayi gecersek tura cikalim
Oyuncuların Uefa Avrupa Ligi'nde ŞL'deki motivasyonla mı oynayacağını düşünüyorsun rdaş? Bayern yada Manu'ya oynadığımız topu Kayseri'ye Samsun'a İstanbul'a neden oynayamadık?bayern'e manu'ya oynadığımız toptan sonra avrupa yarı finali ve hatta finali neden şaşırtsın ki? bunu yapamayacak bir takım mıyız?
Biz bu adaMı alamayızVideo at ulan nasıl topçu bu
Köhne almanca ne demekBiz bu adaMı alamayız
avrupa ligi'ne ztk muamelesi çekmeniz garibime gitti rdaş. bu takım avrupa kupasına odaklanacak motivasyonu bulamıyorsa vay haline.Oyuncuların Uefa Avrupa Ligi'nde ŞL'deki motivasyonla mı oynayacağını düşünüyorsun rdaş? Bayern yada Manu'ya oynadığımız topu Kayseri'ye Samsun'a İstanbul'a neden oynayamadık?
Kadınbudu KöftesiKöhne almanca ne demek
gidip yiyeyim bari. menüde varKadınbudu Köftesi