Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.857
- 8.649
- 2.518
yaser diyorlar, köhn diye bağırıyorlar. bir herele gürele oldu sandım xDNe hareketi tam tersi yaprak kıpırdamıyor.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaser diyorlar, köhn diye bağırıyorlar. bir herele gürele oldu sandım xDNe hareketi tam tersi yaprak kıpırdamıyor.![]()
Kemalim sende bir hareket var galibanoluyor? forum bi hareketlendi
Ziyech gg
menajerlerHannover li oyuncunun ismini Haluğa kim sızdırdı ?
Tabii bu isim kolpa değilse.
Aklıma şöyle bir şey geliyor. Yönetimin içinde transfer yapmak için çabalayan diğer bir yandan da seçim var malı açıdan güçlü girelim diyerek transfere karşı bir başka grup varmış gibi düşünmeye başladım. Öyleyse transfere karşı olan gruptan biri ismi pek ala sığdırmış olabilir. İsmin sizdirilmis olması en azından bu transfer döneminde oyuncunun alınması özelinde ciddi handikap yaratmış olmuyor mu ?
Menajerler satışı bir an evvel gerceklestirmek ister, neden haber pompalasın, satışı baltalamak demek bumenajerler
Sızdırma yok habercilik var Kaan Ayhan ve Kerem Demirbay'ın menajeri Köhn ile bir fotoğraf paylaşmış bunlarda şüphelenip peşine düşmüşler ve yetkili isimlerle görüşünce çözmüşler.Hannover li oyuncunun ismini Haluğa kim sızdırdı ?
Tabii bu isim kolpa değilse.
Aklıma şöyle bir şey geliyor. Yönetimin içinde transfer yapmak için çabalayan diğer bir yandan da seçim var malı açıdan güçlü girelim diyerek transfere karşı bir başka grup varmış gibi düşünmeye başladım. Öyleyse transfere karşı olan gruptan biri ismi pek ala sığdırmış olabilir. İsmin sizdirilmis olması en azından bu transfer döneminde oyuncunun alınması özelinde ciddi handikap yaratmış olmuyor mu ?
Sızdırma olmamasını inan bende ister ve tercih ederim UmudumSızdırma yok habercilik var Kaan Ayhan ve Kerem Demirbay'ın menajeri Köhn ile bir fotoğraf paylaşmış bunlarda şüphelenip peşine düşmüşler ve yetkili isimlerle görüşünce çözmüşler.
Sözleşme süresi ve sakatlık durumu sıkıntı bu seneyi kurtarma hamlesi olur ama 2.5 senelik sözleşme ve yüksek maaş yine sorun yaratırdı.Sabah yazdim tam Boey tipi oyuncu. Aurier yerine kesin isterdim. Hem de hazir oyuncu direkt oynatabilirdik
7.5 sa birşey değilmiş. Menemenle tamamlarlar ustunuBeşiktaş, Lorenzo Insigne için girişimlerde bulundu. Oyuncunun yıllık maaşı şu anda 7.5 M€ olduğu için transfer kolay olmayacak. Fakat Beşiktaş çabalıyor, girişimler devam ediyor. (Tuttomercato)