- 31 Ağustos 2021
- 69.296
- 49.622
- 3.258
Beşiktaş, Lorenzo Insigne için girişimlerde bulundu. Oyuncunun yıllık maaşı şu anda 7.5 M€ olduğu için transfer kolay olmayacak. Fakat Beşiktaş çabalıyor, girişimler devam ediyor. (Tuttomercato)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş, Lorenzo Insigne için girişimlerde bulundu. Oyuncunun yıllık maaşı şu anda 7.5 M€ olduğu için transfer kolay olmayacak. Fakat Beşiktaş çabalıyor, girişimler devam ediyor. (Tuttomercato)
Yaser kim lanyaser diyorlar, köhn diye bağırıyorlar. bir herele gürele oldu sandım xD
Bizde de Ziyech var 200 m euro isteyen yok ufak bir tutarı 20 m euro bari ateşleyin.
Kulübümüzdeki Tottenham hissededarı kim öğrenmek lazım.
Yaser Subaşı'dır başka Yaser var mı ?Yaser kim lan

Ya Boey'i tanımıyorsun ya bu adamıSabah yazdim tam Boey tipi oyuncu. Aurier yerine kesin isterdim. Hem de hazir oyuncu direkt oynatabilirdik
Şeyma Subaşı nin neyi oluyorYaser Subaşı'dır başka Yaser var mı ?![]()
O kadar detayına hakim değilim.Şeyma Subaşı nin neyi oluyor

Yaser kim lan
Yaser gelmeli ya oyun görüşünü beğendim. Hemde gençYaser kim lan
Bizde de Ziyech var 200 m euro isteyen yok ufak bir tutarı 20 m euro bari ateşleyin.
kendileri öyle dedi.Menajerler satışı bir an evvel gerceklestirmek ister, neden haber pompalasın, satışı baltalamak demek bu
Yazik gercekten bu paralari turkiyede hicbir kulup verebilecek durumda dgl. Kaldi ki durumu olsa da vermemeli.Beşiktaş, Lorenzo Insigne için girişimlerde bulundu. Oyuncunun yıllık maaşı şu anda 7.5 M€ olduğu için transfer kolay olmayacak. Fakat Beşiktaş çabalıyor, girişimler devam ediyor. (Tuttomercato)
Sabah yazdim tam Boey tipi oyuncu. Aurier yerine kesin isterdim. Hem de hazir oyuncu direkt oynatabilirdik
Salah'ı 200-250m€'ya satıp, ne var ne yok Mbappe'ye gömerim.32 yaşında adamı 200e satmayan ağır maldır ya
Trabzon 1.5senelik anlasmis gordugum haberlere gore. Sonucta bonservis bedeli olmayan bir oyuncu. Sakatlik sorunu fazlasiyla Aurierde de var.Sözleşme süresi ve sakatlık durumu sıkıntı bu seneyi kurtarma hamlesi olur ama 2.5 senelik sözleşme ve yüksek maaş yine sorun yaratırdı.
Zortbappe realle imzalamistir bile bncSalah'ı 200-250m€'ya satıp, ne var ne yok Mbappe'ye gömerim.