Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam geçirmeyim de savunması zayıf diyorlar Köhn'e. İş yine Abdulkerim'e kalacak
Mübarek sol açık alıyoruz sanki .Herkeste bir ofanstır gidiyor. Solbek nedir yaa vallahi kafayı yiyeceğim. Solbekin öncelik görevi nedir , orta kesip millete servis mi yapmaktır.Ozaman uzağa gitmeye gerek yok arka penceredeki Caner Erkin'i getirelim iyi orta kesiyor maşallahı var.Angelino ders olmadımı yeni dersler peşindemiyiz.

Torreria yanına Eyüp Efe mertenslede Gökdeniz rotasyonu yapılmalı sık sık
Şuan Gökdenizi bir 90 dakika izlemeyi canı gönülden istiyorum As kadroyla.heyecanlandırıyor.
Aynı şekilde Efe , Hamzayıda.Eyüp te zaten formayı istiyorum diye bağırıyor.Abilerinden fırsat kalırsa.

Köhn atletik özellikleri sebebi ile tercih edilecek gibi görünüyor.

Savunma konusunda biraz savruk olabilir ama hücuma katılım ve önde baskı oyunumuza katkı sağlayacaksa eğer faydalı olur.

Takım boyu Boey'in gidişi ve sol bekte Kazım ya da Barış dışında başka biri oynadığında çok uzuyor ve daha çok pozisyon veriyoruz.

Köhn ve Aurier biraz bu boşluğu doldurursa takım tekrar rayına oturur.

Köhn atletik özellikleri sebebi ile tercih edilecek gibi görünüyor.

Savunma konusunda biraz savruk olabilir ama hücuma katılım ve önde baskı oyunumuza katkı sağlayacaksa eğer faydalı olur.

Takım boyu Boey'in gidişi ve sol bekte Kazım ya da Barış dışında başka biri oynadığında çok uzuyor ve daha çok pozisyon veriyoruz.

Köhn ve Aurier biraz bu boşluğu doldurursa takım tekrar rayına oturur.
Birşeyi çok merak ediyorum Kazımcan'ı bu kadar tukaka edecek , çöp diyecek kadar ne yaptı.Tamam 4x4 lük değil eksikleri var ama neden gönderin gitsine kadar vardırdık işi anlamıyorum Neden.
Bu çocuk sakatlık geçirdi, bu çocuğun üzerine kuma geldi " ki hiç haketmedi" FB maçındaki oyunu hala aklımızda.Bu çocuğun en büyük sıkıntısı hücum oyuncusunu tam olarak karşılayamamak, önden almamak .Sürekli süre almadığından , sürekli kendisine çöp denmesinden bir fırsat bulamıyorki .Okan hocam neden üzerine düşmüyor anlam veremiyorum .Okadar da değil yaa.Forumda bile kimsede bir insaf kalmamış.üzüntü verici.
Dün attığı taçlarla , attığı toplarla bunları haketmediğini düşünüyorum .Eksikler varmı var ama bu kadarda değil yaa.Adam bedavaya oynuyor bunuda unutmayalım aç parantez.

almanların twitter’da yazdıklarına baktım da savunması bayağı kötüymüş herhalde elamanın.

Geçen tanıyan bi Almancı yorumluyordu. Savunması yokmuş. Geri dönüşleri sıkıntılıymış. Kademeye giremiyormuş. Öbür yandan hücumda da takımın beyniymiş. Frikik ustasıymış. Takım sıkışınca topu buna atıyormuş. En teknik ve kıymetli oyuncularıymış. Bu giderse takım 1. Lige çıkamazmışmış.

Bunca saçma şeyi dinleyince ulan dedim acaba bunun adı niye solbek? Sonra anladım ki çocuk aslında sol açık lakin bunlar "ulan bi halt ettik 13 yerine 3 milyon yazdık, solbek deyip hedef şaşırtalım, çakozlamasınlar" demiş hırtolar almanca olarak.

Muslera
Aurier Nelsson Abdülkerim Köhn
Torreira Eyüp
Zaha Gökdeniz Barış
İcardi

Bence artık Eyüp ve Gökdeniz’i kullanmalıyız cidden mevcut duruma bakınca Eyüp Şuan da Kerem dösirbay kadar oynuyor zaten ama yaşı genç olduğu için temposu daha iyi Gökdeniz de dün gördük ki oyun aklı olan bir çocuk boşuna Dortmund alt yapısına gitmemiş Halil’den daha olumlu ve bizim oyun sistemimiz için iyi 10 numara mevkisine oturtmamız gereken bir isim bu kadro tutar puanda alır

Muslera
Aurier Nelsson Abdülkerim Köhn
Torreira Eyüp
Zaha Gökdeniz Barış
İcardi

Bence artık Eyüp ve Gökdeniz’i kullanmalıyız cidden mevcut duruma bakınca Eyüp Şuan da Kerem dösirbay kadar oynuyor zaten ama yaşı genç olduğu için temposu daha iyi Gökdeniz de dün gördük ki oyun aklı olan bir çocuk boşuna Dortmund alt yapısına gitmemiş Halil’den daha olumlu ve bizim oyun sistemimiz için iyi 10 numara mevkisine oturtmamız gereken bir isim bu kadro tutar puanda alır
şampiyonluk yarışında genç oyuncular patlar. Gereksiz genç fetişi.
Yorumlarına katılıyorum ama yazdığın kadro kötü, bu sene için. Eyüp ve Gökdeniz'den çok umutluyum.

Geçen tanıyan bi Almancı yorumluyordu. Savunması yokmuş. Geri dönüşleri sıkıntılıymış. Kademeye giremiyormuş. Öbür yandan hücumda da takımın beyniymiş. Frikik ustasıymış. Takım sıkışınca topu buna atıyormuş. En teknik ve kıymetli oyuncularıymış. Bu giderse takım 1. Lige çıkamazmışmış.

Bunca saçma şeyi dinleyince ulan dedim acaba bunun adı niye solbek? Sonra anladım ki çocuk aslında sol açık lakin bunlar "ulan bi halt ettik 13 yerine 3 milyon yazdık, solbek diyelimde hedef şaşırtalım, çakmasınlar" demişler.
CV9g4LaVAAE3SR7.webp

Birşeyi çok merak ediyorum Kazımcan'ı bu kadar tukaka edecek , çöp diyecek kadar ne yaptı.Tamam 4x4 lük değil eksikleri var ama neden gönderin gitsine kadar vardırdık işi anlamıyorum Neden.
Bu çocuk sakatlık geçirdi, bu çocuğun üzerine kuma geldi " ki hiç haketmedi" FB maçındaki oyunu hala aklımızda.Bu çocuğun en büyük sıkıntısı hücum oyuncusunu tam olarak karşılayamamak, önden almamak .Sürekli süre almadığından , sürekli kendisine çöp denmesinden bir fırsat bulamıyorki .Okan hocam neden üzerine düşmüyor anlam veremiyorum .Okadar da değil yaa.Forumda bile kimsede bir insaf kalmamış.üzüntü verici.
Dün attığı taçlarla , attığı toplarla bunları haketmediğini düşünüyorum .Eksikler varmı var ama bu kadarda değil yaa.Adam bedavaya oynuyor bunuda unutmayalım aç parantez.

Kazım geçen senede idare ediyordu ama takım daha birbirine bağlı olduğu için açıklarını kapatıyordu.

Bu sene o bütünlük yok ve önünde Zaha oynuyor. Zaha'nın savunma yardımı yok. Kazımcan geri dönüşlerde hep sıkıntılıydı, şimdi çıkarken korkuyor da. Geçen sezon daha çok önde oynuyorduk ve rakipler orta saha blokunu geçemediği için Kazımcan'ın defoları da çok açığa çıkmıyordu. Bu sene rakipler bize karşı otobüsü park ettiği için Kazım öne çıktığında olgun atak yapma oranı düşüklüğünden daha çok göze batıyor.

Yani temelde daha kapalı savunmaya karşı oynuyorsun ve kilidi açacak hamle bekleniyor bu durumda. Burada Kazım'a gelene kadar öncelikli eleştiri alabilecek isimler var denebilir ama çok çabuk top kaybeden Kerem dışında çok fazla isim yok. Kaldı ki en çok eleştirilen isim de (bana göre haksız) Kerem zaten bundan dolayı o kadar katkısına rağmen.

Kazım hem kaybediyor, hem düzgün dönemiyor. Geçen sene ayakta kalıp rakibi savunabiliyordu en azından, bu sene ise oynadığı maçlarda sadece akılda uzun taç atması ile kaldı.

Bence sorun biraz da 1 senelik gelişiminin geriye doğru olması.

Ziyech..ndombele yi takımının huzuru için direk şutlayacaksın

Oliviera ve Zaha yı sene sonu araplara çakacaksın

Kiralık gelen auirer ve vinicius i muhtemelen geri göndeririz..

Muslera ve mertens ile sözleşme yenilemeliyiz

Sene sonu 6 potansiyelli genç alıp yolumuza bakalım

Kazım geçen senede idare ediyordu ama takım daha birbirine bağlı olduğu için açıklarını kapatıyordu.

Bu sene o bütünlük yok ve önünde Zaha oynuyor. Zaha'nın savunma yardımı yok. Kazımcan geri dönüşlerde hep sıkıntılıydı, şimdi çıkarken korkuyor da. Geçen sezon daha çok önde oynuyorduk ve rakipler orta saha blokunu geçemediği için Kazımcan'ın defoları da çok açığa çıkmıyordu. Bu sene rakipler bize karşı otobüsü park ettiği için Kazım öne çıktığında olgun atak yapma oranı düşüklüğünden daha çok göze batıyor.

Yani temelde daha kapalı savunmaya karşı oynuyorsun ve kilidi açacak hamle bekleniyor bu durumda. Burada Kazım'a gelene kadar öncelikli eleştiri alabilecek isimler var denebilir ama çok çabuk top kaybeden Kerem dışında çok fazla isim yok. Kaldı ki en çok eleştirilen isim de (bana göre haksız) Kerem zaten bundan dolayı o kadar katkısına rağmen.

Kazım hem kaybediyor, hem düzgün dönemiyor. Geçen sene ayakta kalıp rakibi savunabiliyordu en azından, bu sene ise oynadığı maçlarda sadece akılda uzun taç atması ile kaldı.

Bence sorun biraz da 1 senelik gelişiminin geriye doğru olması.
%100 haklısın ama bu çocuk neredeyse hiç oynamadıki /oynatılmadıki bu sene.Kuması kapattı belli süre sonrada yerli malı solbeklerimiz kapatıyor.Bu çocuk oynamadan nasıl olacak? Kesinlikle söylediklerinde haklısın hemfikiriz ama oynamadan nasıl olacak.Şimdide köfn gelecek yine oynayamayacak sonrada kiralık evresi / yok olma devresi büyük bir hızla başlayacak.Ben Okan hocamın yerinde olsam idman sonlarında Sanchis'e verir al eti senin kemiği benim bu çocuğa gelen hücum oyuncusunu nasıl kapattırırız , önden nasıl alırız eğitimini verdiririm.Birazda ağırlık çalışsa çok başka bir oyuncuya evrilecek kumaş var bence.Yanılıyormuyum , Sevgili Alpay.

%100 haklısın ama bu çocuk neredeyse hiç oynamadıki /oynatılmadıki bu sene.Kuması kapattı belli süre sonrada yerli malı solbeklerimiz kapatıyor.Bu çocuk oynamadan nasıl olacak? Kesinlikle söylediklerinde haklısın hemfikiriz ama oynamadan nasıl olacak.Şimdide köfn gelecek yine oynayamayacak sonrada kiralık evresi / yok olma devresi büyük bir hızla başlayacak.Ben Okan hocamın yerinde olsam idman sonlarında Sanchis'e verir al eti senin kemiği benim bu çocuğa gelen hücum oyuncusunu nasıl kapattırırız , önden nasıl alırız eğitimini verdiririm.Birazda ağırlık çalışsa çok başka bir oyuncuya evrilecek kumaş var bence.Yanılıyormuyum , Sevgili Alpay.
Bence bu sene zaten kiralık gitmeliydi ve sene sonu dönmeliydi eğer iyi bir takım içinde oynayacaksa. Bundan sonra giderse dönüşü olmaz çok. O yüzden olacaksa bu takım içinde olmalı.

İdman sonrasında çalışmayı maalesef her futbolcu yapmıyor. Barış, Boey vs yaptığı için fizik olarak o hale geldi. Çok eleştirdiğimiz Oliveira mesela 32 yaşında fiziken yeterli olmadığını görerek kas çalışırken sakatlandı. Fizyoloji de önemli tabi Messi'ye kas yaptırmaya çalışırsan aşırı patlar.

Kazımcan'ın güc konusunda sıkıntısı olduğunu sanmıyorum ama pozisyon almayı bilmiyor dediğin gibi. Bunu öğretebilirsin ama daha çok maruz kalmaya ve stres yönetimine bağlı şeyler anlık birazda.

Sanchez ise bence kendisi de yanlış pozisyon alıyor sıklıkla ve bunu atletizmi ile kapatmaya çalışıyor. O yüzden biri mentör olacaksa bu isim Nelsson olmalı.

Nelsson olmasa şu an havlu atmıştık belki de. Abdulkerim yokken adam çok ekstra oynadı. Ve bence en iyi pozisyon alan futbolcu o takımda. Yine de Kazım bunu ancak sürekli oynarsa yapabilir ve dediğim gibi maruz kalarak öğrenir. Büyük takımda o kadar maruz kalmıyor. Gönderecektin açık oynayan bir Anadolu Kulübüne ya da Hollanda'da bir takıma orada 1 senede gelişecekti.

Emin mesela döndüğünde canavar gibi olacak bence.

Ernest Muci, 22 yaşında, Arnavut 10 numara. Çift ayaklı. Şikecimrkt değeri 8 milyon görünmekte. Yeni Talisca diyorlar. Bizimkiler bi bakabilir çocuk gayette iyi görünüyor. Bjk transfer etmek için kaynak arıyormuş:

kazimi övmeye baslayanlar CLden nasil elendigimizi hangi bölgeden golleri yedigimizi takip edebilir. bayern macindaki komanla baslayabilinir mesela.
Asla katılmıyorum. Gencecik bir çocuğun üzerine bukadar yük bindirmek hata.Angelinho hiçmi sebep olmadı CL'de söylermisin .Kim hata yapmadı. Ona bakarsan verilmeyen penaltılar goller olsaydı şuan CL'deydik.Kazım'ın hataları konusunda hemfikiriz. Ama bu kadarda çöp muamelesine karşıyım ben,övme değil kazanma diyelim. Ben övmedim ama bukadarda kötülemenin anlamı yok dedim kendi adıma.Tabii onada çok iş düşüyor.Çok çalışmalı.Antrenman sonraları kesinlikle faydalı işle yapmalı diyorum.Bukadar çabuk çarçur edilecek oyuncu değil diyorum.Birde şöyle düşün .;üzerine kuma getirilmeyip sezon başında güven verilip 1.solbekimiz sensin denilmiş olsa belkide şuan farklı konuşuyor olabilirdik diyorum.Değer olabilecek gencecik bir çocuğu heba etmeyelim diyorum.Yanılıyormuyum , sevgili Emre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt