- 16 Haziran 2010
- 202.437
- 154.239
- 6.838
Kimse ayrılmayacakBelki birini postalarız bir umut, ziyechten kurtulmak efsane olurdu kendisinden bu saatten sonra hayır gelmez
Transferi kapattık artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse ayrılmayacakBelki birini postalarız bir umut, ziyechten kurtulmak efsane olurdu kendisinden bu saatten sonra hayır gelmez
Bir ihtimal yerli biri gelirse ama hoca Eyüp'e artık daha fazla süre vermeye başlıyor sanki. Yusuf Sarı gelebilir mi ne diyorsun?Sol bek hariç transfer beklemeyin (yabancı) zaten 1 kontenjanımız var.
Orta saha transferi yok.
Yusuf ile ilgilenmiyoruz zaten Tete takımda kaldıBir ihtimal yerli biri gelirse ama hoca Eyüp'e artık daha fazla süre vermeye başlıyor sanki. Yusuf Sarı gelebilir mi ne diyorsun?
AKlıma gelmedi değilde Yusuf tam OS mı kanat mı (çok izlemedim ismini biliyorum sadece)Bir ihtimal yerli biri gelirse ama hoca Eyüp'e artık daha fazla süre vermeye başlıyor sanki. Yusuf Sarı gelebilir mi ne diyorsun?
Kazimcan ve halili verip Yusuf sari riskini alabiliriz Adana bu halde ikenAKlıma gelmedi değilde Yusuf tam OS mı kanat mı (çok izlemedim ismini biliyorum sadece)
Halil'i asıl batık ADS'ye iteleyebiliriz.
adam YAŞLANMIŞ be ya.
39 yaşında bu hale nasıl yahu
Halil'i ne yaparlarsa yapsınlarda .. Kazımcan bonservissiz ama bedelsiz kira ve oynatılma zorunluluğu ve geri çağırma önceliği ile olablir.Kazimcan ve halili verip Yusuf sari riskini alabiliriz Adana bu halde iken
Sol ayaklı ve şutları beni çok yükseltti - inanaılmaz beklentim var o konuda.Hayirli olsun. Insallah fiziken ve mental ezilmez.
Artık köfn çalmalı köhn asist yapincaNe yaani Köhn'ün İcardi'ye yaptığı asistlerden hemen sonra statta Simge'den Yakışıklı şarkısı mı çalacak yav![]()
diger turlu simge