Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.092
- 10.490
- 1.303
Geçen sene emre taşdemir,adekugbe,kazımcanla şampiyon olduk bu 3ünden kötü performans sergilemesin yeterli. Çok üst seviye bir adama benzemiyor ama yoklukta iş yapacaktır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su kalmadı hocam. KurudukFloryanın Suyu ?
Floryanın Suyu ?
Kerem kaç maç sağda oynamış da ligin geri kalanında full sağda oynayacak.Muslera
Aurier Nelsson Apo Köhn
Torreira Demirbay
Kerem Mertens Zaha
Icardi
Ligde böyle cikariz gibi. Bana kalirsa sagda Kerem yerine Baris oynasin ama Kerem‘i kesmez hoca.
Aurier konusunda süphelerim var, Baris formayi ona birakmayabilir.
Asil yasayan sensin yaw. Bekarlik sultanliktir.biz yaşayamadık bizim yerimize de yaşa ağabey
Bu herif 28 yaşındaysa bende 18’lik delikanlıyım. Kemik yaşı 50 vardır bunun.
Fizik olarak bu onu tokatlar, daha önemliFrancisco Moura
daha iyi gözüküyordu istatistiklerde
Bu herif 28 yaşındaysa bende 18’lik delikanlıyım. Kemik yaşı 50 vardır bunun.
Antepi kazıklamışlar yav işte üstat. 50’lik dedeyi 28 yaşında diye sokmuşlar.@Furkan Korkmaz koş ulan yaş tespiti yapıyoruz.
Arif bey yakın zamanda Amerika'ya gelmeyi düşünüyorum. Lütfen beni karsilayinAsil yasayan sensin yaw. Bekarlik sultanliktir.
Bence de Kerem in birkaç maç kesilmesi lazım, Barış bu kadar formdayken ödüllendirmek lazım. Belki Nelsson gibi Kerem de formayı kaybetme korkusu yaşarsa kendine gelirMuslera
Aurier Nelsson Apo Köhn
Torreira Demirbay
Kerem Mertens Zaha
Icardi
Ligde böyle cikariz gibi. Bana kalirsa sagda Kerem yerine Baris oynasin ama Kerem‘i kesmez hoca.
Aurier konusunda süphelerim var, Baris formayi ona birakmayabilir.