- 1 Ağustos 2014
- 63.807
- 74.993
- 4.338
emoji görmeye ihtiyacımız vardıulan murat! adamın tek attığı twit o hannoverin hesabından 5 6 rt atmış kolpa olduğu anlaşılmasın diye!!! yeme bunları
bunu kabul et
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emoji görmeye ihtiyacımız vardıulan murat! adamın tek attığı twit o hannoverin hesabından 5 6 rt atmış kolpa olduğu anlaşılmasın diye!!! yeme bunları
Hangi kargo gemisinden atliycan?Arif bey yakın zamanda Amerika'ya gelmeyi düşünüyorum. Lütfen beni karsilayin
Orhan ağabey Ndombele'yi de övmüştü![]()

Ben Zeplinle gelecegimHangi kargo gemisinden atliycan?
Galatasaraybu sahte hesap foyalarını ilk meydana çıkaran benim @Sami Karakoç
herifler zaha geldiğinde zaha_aa
tete geldiğinde tete_ee diye hesap açmış
hello cimbom yazınca 30 bin beğeni alıyordu![]()

Orkun Uşak-Uğur Uçar-Servet-Emre Güngör-Hakan Balta-Mehmet Topal-Ayhan Akman-Lincoln-Arda-Ümit Karan(Serkan Çalık)-NondaDur tahmin edeyim sen lise/orta okulda defterin arkasına da kadro yaziyordun
Köhn, dany nonkuenun sol bek versiyonu
Tüm dünyanın önünü kesmeye çalıştığı tarihin en güçlü fenerbahçe'sinin(!) elinden şampiyonluk alan takım.Orkun Uşak-Uğur Uçar-Servet-Emre Güngör-Hakan Balta-Mehmet Topal-Ayhan Akman-Lincoln-Arda-Ümit Karan(Serkan Çalık)-Nonda
Kağan, Aurier sağ bek değil mi ya? At işte sağa onu sola Köhn'ü.aurier’i boşa aldık, neyse ki fazla para gitmedi de, bitik oyuncu sayısına ekleme yapmış olduk boşu boşuna
neyse
davinson’u sağ beke atsak nelsson apo, solda köhn
böyle pek haşat olmayız herhalde, savunma yok çünkü bu yeni elemanda da. orta sahamız zaten yok, anadolu takımı gibi 1-0 2-0, skoru bulup yata yata, şampiyonluk yarışında tutunabiliriz belki
icardi’nin falan düzeleceği yok çünkü, işimiz zor, bakalım ne icat edecek hoca
Serkan Çalık 61, TS’ye atıp şampiyon yaptığında ne sevinmiştim beOrkun Uşak-Uğur Uçar-Servet-Emre Güngör-Hakan Balta-Mehmet Topal-Ayhan Akman-Lincoln-Arda-Ümit Karan(Serkan Çalık)-Nonda