Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artık teknik ya da oyun bilgisi çok üst düzey değilse(mertens nelsson) atletizmi kötü topçu görmek istemiyorum takımda. cicaldau morutan sergio angelinodan dilimiz yandı. bu yönden köhn transferi için olumluyum. en en en kötü ihtimalle idare edecek ve belli bir standartta performans verecektir

artık teknik ya da oyun bilgisi çok üst düzey değilse atletizmi kötü topçu görmek istemiyorum takımda. cicaldau morutan sergio angelinodan dilimiz yandı. bu yönden köhn transferi için olumluyum. en en en kötü ihtimalle idare edecek ve belli bir standartta performans verecektir
Serdar kelleciyi bekleyelim derim

34aries : 1 - 2 transfer calismasi daha var.
Tahminen Zeki, Ridvan 4 aylik, Mercan, Bayramov ve gurbetcilerden birisi

artık teknik ya da oyun bilgisi çok üst düzey değilse(mertens nelsson) atletizmi kötü topçu görmek istemiyorum takımda. cicaldau morutan sergio angelinodan dilimiz yandı. bu yönden köhn transferi için olumluyum. en en en kötü ihtimalle idare edecek ve belli bir standartta performans verecektir
Eriksen gelsin mi. Bence gelsin

Köhn bence gayet güzel bir hamle oldu bek mevkisinde atletizm ve tempo önemli defansif eksiklikler elbette vardır ama bir bekteki en temel özelliğin atletizm olduğunu düşünüyorum. Barış'ta da defansif eksikler var ama atletizm ile o bölgede iyi iş çıkarıyor. Köhn de atletizmin yanı sıra ekstra ofansif meziyetlerde var bizim gibi sürekli ofans oynayan bir takım için gayet makul diye düşünüyorum.

Yabancı kontenjanımız Köhn ile birlikte doldu. Yani ekstra bir şey olmaz ise nöbet bitti denilebilir.

''İlle fırsat'' kafasında oldukları için midir bilemem, tatmin edici bir 8,5-10 numara bulamadıkları için hamle yapmadıkları kanısındayım; net hata olarak görüyorum. Umarım sezon sonunda ceremesini çekmeyiz...

İstenirse kontenjan açmazı bir şekilde çözülürdü;

Ndombele' den hala beklentisi olan kaldı mı da takımda tutuluyor? En kötü verirdin kalan maaşını paketlerdin, giren çoktan girmiş zaten. ''Şu sebepten, yok bu sebepten gönderemedik''. Yersen...

Ziyech' in bu takımda oynama niyetinden emin olan var mı? Huysuzluk edip duruyorken resti çekip gönderilebilirdi belki, emin değilim tabii. Kalmasının sebebi, kendi isteğinden çok bizim kararlı tutum göstermemiş olmamızdır diye tahmin ediyorum...

Tete için geldiği söylenen 8-10 milyonluk teklife bile kem küm edenler var. Belki bir tık daha iyi performans gösterebilir ama uçup kaçabilecek bir oyuncu olmadığının anlaşılmış olması gerekirdi. Seneye kontenjan açmak için bedava ve afaki opsiyonla kiralık gönderilmesi ihtimalini hiç de az görmüyorum. Doğrusu ya o teklif haberlerine pek de inanmadım...

Hepsini geçtim; Bakambu gitmişken bile takımın Mertens muadili bir oyuncu ihtiyacı yedek forvet ihtiyacından çok daha öncelikliydi. Sezon başında o pozisyona transfer yapılıp, Mertens' in rotasyona katılması gerektiğine dair fikir birliği mevcuttu. O zamandan bugüne ne değişti? Hem Mertens birden bire gençleşti, hem Kerem muhteşem 10 numara performansıyla göz mü kamaştırdı mesela?!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt