Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam o yönde hiç açıklama yok, yani sürpriz olur olur ise. Bence bu kadro ile devam edeceğiz artık.Ndombele ve ziyech hiç katkısı olmayan adamlar.en azından ikisinden birinden çıksak keşke
Ben de beklemiyorum bu saatten sonra ama inanılmaz ihtiyacımız var hem 8 hem 10 numaraya. En azından biri gelse bile süper olur. Demirbay ve mertens idare ediyor o bölgeleri. Mertens gayet iyi ama yaşından dolayı bazı maçlarda düşüyor. Demirbay da temposuz ve biraz ağırHocam o yönde hiç açıklama yok, yani sürpriz olur olur ise. Bence bu kadro ile devam edeceğiz artık.
Asflglglglgl
Asflglglglgl
Ziraat türkiye kupası, bir kupadan fazlası. Türkiye'nin özeti bu kupageç değil sen de sigarayı bırakabilirsin pankartı ile çıktılar spiker okudu shshsjjsjsjs
Nasil bit topcu karadaş?artık teknik ya da oyun bilgisi çok üst düzey değilse(mertens nelsson) atletizmi kötü topçu görmek istemiyorum takımda. cicaldau morutan sergio angelinodan dilimiz yandı. bu yönden köhn transferi için olumluyum. en en en kötü ihtimalle idare edecek ve belli bir standartta performans verecektir
İcardi
Yedek Santrafor?
Zaha
Kerem*
Barış*
Tete*
10?
8?
Torreira
Köhn
Abdülkerim
Nelsson*
Sağ bek?
Muslera
yazın * işaretli olanlar arasından gidenler olacaktır
Mertens emekli olur
Aurier gider
Muslera ile sözleşme uzatılır
10
8
Sağ bek
Gidenlere göre kanat ve stoper
4-5 transferle clye hazır bir kadromuz olur yine
Orhan uluca detaylı anlatmış agabeyNasil bit topcu karadaş?