Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekrana geldi mi sigara içtiği an onu çözemedim

uçak linki atın acil
OqOMsG.gif

''İlle fırsat'' kafasında oldukları için midir bilemem, tatmin edici bir 8,5-10 numara bulamadıkları için hamle yapmadıkları kanısındayım; net hata olarak görüyorum. Umarım sezon sonunda ceremesini çekmeyiz...

İstenirse kontenjan açmazı bir şekilde çözülürdü;

Ndombele' den hala beklentisi olan kaldı mı da takımda tutuluyor? En kötü verirdin kalan maaşını paketlerdin, giren çoktan girmiş zaten. ''Şu sebepten, yok bu sebepten gönderemedik''. Yersen...

Ziyech' in bu takımda oynama niyetinden emin olan var mı? Huysuzluk edip duruyorken resti çekip gönderilebilirdi belki, emin değilim tabii. Kalmasının sebebi, kendi isteğinden çok bizim kararlı tutum göstermemiş olmamızdır diye tahmin ediyorum...

Tete için geldiği söylenen 8-10 milyonluk teklife bile kem küm edenler var. Belki bir tık daha iyi performans gösterebilir ama uçup kaçabilecek bir oyuncu olmadığının anlaşılmış olması gerekirdi. Seneye kontenjan açmak için bedava ve afaki opsiyonla kiralık gönderilmesi ihtimalini hiç de az görmüyorum. Doğrusu ya o teklif haberlerine pek de inanmadım...

Hepsini geçtim; Bakambu gitmişken bile takımın Mertens muadili bir oyuncu ihtiyacı yedek forvet ihtiyacından çok daha öncelikliydi. Sezon başında o pozisyona transfer yapılıp, Mertens' in rotasyona katılması gerektiğine dair fikir birliği mevcuttu. O zamandan bugüne ne değişti? Hem Mertens birden bire gençleşti, hem Kerem muhteşem 10 numara performansıyla göz mü kamaştırdı mesela?!..
Forvet yedeği de lazımdı hocam . Orada zyech düşünülebilir diyorum ben gelince

Orhan ağabey Ndombele'yi de övmüştü :rolleyes:
Ndombeleyi herkes överdi, adamın sıkıntısı mental, becesinde sıkıntı yokki, Orhan abi dedi zaten adamın mentalite çok sıkıntılı diye. Adam teknik analiz yapıyor, pisikolog değil ki, teknik analiz yaparsan Ndombeleyi översin.

34aries : 1 - 2 transfer calismasi daha var.
Tahminen Zeki, Ridvan 4 aylik, Mercan, Bayramov ve gurbetcilerden birisi
Son gün bir gurbetçi almaya mı çalışıyoruz yine kim var gelebilecek gurbetçi artık Rıdvan, Bayramov, Zeki, Mercan olacağını hiç sanmıyorum genç gurbetçi olursa olur. Berkan Yılmaz vardı sol bek o olabilir mesela Kazımcan kiralık gönderilecekse.

Orhan uluca köhnü alphonso davies gibi anlatmadı mi hala bekliyoruz analizlerini

olm joao pedro videolarda harbi iyiydi lan kaç tane maçını izledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt