Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.588
- 9.881
- 2.068
Furkanımmm en azından fakfakir değilizfakir daviesi aldık inanamıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Furkanımmm en azından fakfakir değilizfakir daviesi aldık inanamıyorum
Derrick Derrick Köhn,Derrick Derrick Köhnnnnn
Gitmesi sorun değil, ben hamzadan bişey olacağını düşünmüyorum. Para kazandırmadan götürmek büyük kalleşlik olurHamza yerinde olsam ben de giderim bu arada
Hem oynama sansi daha yuksek hem de danimarka gibi bir ulkede yasayacak
Ayhan adamsa sozlesmesini uzatir sonraki satistan %40 falan pay koyar oyle goturur iyi niyetinin sorgulanmamasini istiyorsa
Abin Cimbom Old Boys'un ta kendisidir.güldürme beni
Tamam iste yarin obur gun bisey olur da satabilirlerse ordan yuksek bir % alsak bence okGitmesi sorun değil, ben hamzadan bişey olacağını düşünmüyorum. Para kazandırmadan götürmek büyük kalleşlik olur
Efeye imzalatsın ama ona fizik basabilirsek bişey olabilir ondan. Boy sorunu olmasa müthiş olurduTamam iste yarin obur gun bisey olur da satabilirlerse ordan yuksek bir % alsak bence ok
Efeden her turlu olur ya su haliyle oynatsak bile oynarEfeye imzalatsın ama ona fizik basabilirsek bişey olabilir ondan. Boy sorunu olmasa müthiş olurdu
Orhan ulucayi cok severim ama bizle alakali herhangi bir oyuncu icin daha olumsuz konustugunu duymadimOrhan ucanın analizini dinledikten sonra baya ümitlendim
Efeye imzalatsın ama ona fizik basabilirsek bişey olabilir ondan. Boy sorunu olmasa müthiş olurdu
bizim maçta 11 oynar , sinir bozucu bi herif hatırlayanlar bilr