- 5 Şubat 2013
- 15.488
- 2.679
- 1.828
yedek solbeki niye yolladik biz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adama kumpas yapıldı. A sporda böyle bi görüntü olmamasına rağmen nete salınmış sigara içtiği görüntülermevzu nedir
Sigarayı çekerken gözleri kayıyor zevkten, farklı bir seviyeAdama kumpas yapıldı. A sporda böyle bi görüntü olmamasına rağmen nete salınmış sigara içtiği görüntüler
Gülme yav yazık belki işinden olacak. Yönetmenden şüpheleniyorum, kesin bi tanıdığını işe sokacak
İşten çıkaracaklarını sanmam yerini dolduramazlar.Gülme yav yazık belki işinden olacak. Yönetmenden şüpheleniyorum, kesin bi tanıdığını işe sokacak
Ne derdi var acaba. Sigarayı bıraktım 1 haftadır, canımı çektirdi herifSigarayı çekerken gözleri kayıyor zevkten, farklı bir seviye
Hocam Kazımcan hem Berkan hem Barış'ın gerisinde sol bek tercihinde. Yani muhtemelen forma şansı bulsun, oynasın diye gönderiliyordur. İhtiyaç var iken bile sol bek olmayan Barış ve Berkan kendisi yerine forma buldu. Ben biraz anlıyorum bu tercihi, gelişmesi için oynaması daha iyi olabiliryedek solbeki niye yolladik biz

Bu adam bez bebekteki jokere benzemiyo muİşten çıkaracaklarını sanmam yerini dolduramazlar.
Ögretmenmisin yeşil zeytinimAbi gazeteciler bile de da ayıramıyor ya