- 31 Ağustos 2021
- 69.192
- 49.564
- 3.258
e doğal öyle olmasıfinalden sonra oyuncuların 1 hafta tatil hakkı var galiba
BAY bek - Tete açık oynarız muhtemelen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
e doğal öyle olmasıfinalden sonra oyuncuların 1 hafta tatil hakkı var galiba
güzel formayı mahfetme komplosu.Kühne bize forma sponsoru olsun
Yav şöyle bakınca devre arası ÇOKTA kötü geçmedi
Köhn - ucuz bonservisle potansiyel, çok zarar etmezsin - maaş düşük
Aurier - görüp yorumlamak lazım,sana maliyeti yok
Markus - Diri herif , daha tam görmedik tabi
Orta saha konusuna bence girilmedi - çıkan haberler doğruysa MErtens Arabistan'ı reddetmiş - iyi ki etmis Ciro'yu salmayalım bu ortamlardan.
çok çokta fatal değil - parada saçmadık diyebilirm.
katılıyorum sadece AVL'ye yetişmeme olayı enteresanıma gidiyor.Boey kalsa Köhn tarzı biri gelse, Bakambu yerine Carlos gelse ve bir orta saha alsak efsane anılırdı.
Ne varki Boey yerine kimi koysan performansı belirsiz olacaktı. Orada en azından belirli düzeyde oynamayı tercih ettik gibi. Köhn UEFA listesine yetişse daha iyi olabilirdi ama onun da ne vereceği belli değil. Adapte olana kadar illa ki bir süre olacak ve Almanya 2. Ligi'nden geliyor anlık. Kaan veya Barış ile de Avrupa'da bir şekilde idare edebiliriz.
Köhn tutarsa 1.5-2 sene içinde 2-3 katına satılır zaten ortalama bir Alman takımına bile. Tutmazsa da zarar etmeyiz çok en fazla 1 Milyon Euro eksiğe gider.
Hamlelerin şampiyonluk için olmazsa olmaz mantığından çok riski minimize etme tarzında yapıldığı bir dönem oldu.
Zamiryo+ çikuldao =12hatta bir adım ilerisi - yazın 12 ye düşecek yabancı sayısı
Ndombele - bay bay
Ziyech - bence büyük ihtimal bay aby
Markus ve Aurier tutmazsa kontrat vs yok çıkman kolay
10 'a düşüyorsun hızlı şekilde . 2 trasnferi rahatça yapma özgürülüğün oluşuyor gibi.
Oliveirası - Tetesi - Nelsson'u tekliflere göre zira öyle .
çikoyu unutmuştum tamamen yav da gene lige çıkan kulübe postalanailir gibiZamiryo+ çikuldao =12
Cubois =13

Bankalar birliğinden çıkış için ödenmesi gereken ücreti direkt futbolcu transferine çokta bağlamamak lazım.katılıyorum sadece AVL'ye yetişmeme olayı enteresanıma gidiyor.
Bakambu'yu AVl listesinden 1 gece önce verdik - ama neden bakambu'dan gelecek paraya bağladılar acaba bu trasnferi onuda tam anlamadım. kısmen merak ettiğim ufak detay.
Dediğin gibi riski az aldık ama devre arasında da nispeten doğru olan bu her nakdar OS ihtiyacımızda belli olsada- o konuda yaz havuzu durumuna katılıyorum ama. Şimdi kumara girerdi - torbayalada para vermek durumunda kalabilirdin.
Yönetimi anlayışla karşılamıyor değilim Köhn'ün trasnfer edildiği zaman haricinde
o kısmı ii güzelde meblağ büyük değil - neyse sonuçta benim gözümde potansiyeli bir ofansif sol bek geldi.Bankalar birliğinden çıkış için ödenmesi gereken ücreti direkt futbolcu transferine çokta bağlamamak lazım.
Zira Bayern bile olsa direkt 30 Milyon Euro'yu bize vermeyecek bu 3-4 ay içinde. Bütün futbolcular da takvim 1-2 yıla yayılıyor genelde.
Bankalar birliğinden çıkış için ne kadar para lazım tam rakamı bilmiyorum ama 2 Milyar TL gibi bir ücret kabaca. Boey ve Bakambu'dan para şimdi gelse bile yetmez. Bu noktada yöneticiler teminat gösterip kısa vadeli kredi alacaklar bence. Onun için de sıcak para akışının yüksek olması lazım. Bence bu transferler biraz onun için.
Bu satışlardan para geldikçe BB Anlaşmasından çıkarak o tarafa borçları kapatacağız.
Atıyorum
Yunus-9 Milyon Euro
Zaniolo-20 Milyon Euro
Boey-30 Milyon Euro
Bakambu-5 Milyon Euro
satıldı diyelim şimdi ki kur ile 2 Milyar TL'ye yakın para sadece bu 4 transferden gelmiş olacak 1-1.5 yıl içinde. Muhtemelen ek satış olmadan sadece bu seneki anlaşmalar ile bile borcun bu kısmından kurtulacağız. Böylece transfer için de daha rahat hareket etme olanağı olacak.
o kısmı ii güzelde meblağ büyük değil - neyse sonuçta benim gözümde potansiyeli bir ofansif sol bek geldi.
her ne kadar cız ettirsede içimi taraftar olarakda AVL yerine lig daha önemli şu an genel havada. o yüzden çokta kurcalamadan şampiyon olup seçim kafasına girilince konuşulacak konular
Avrupa kısmını geçtim - fenerin böyle bir lig sezonunda hakemlerle yarışta tutulduğu (10-12 puan gibi destek) ortamda adamların Koç'un "son senesinde" 10 yıllık hasretlerini ayarlı şekilde bizim stadda yapma fantazisini düşünemeyen yöentim bireyleri Mayısta veda etsin zaten.Yönetim lig şampiyonluğunu taraftarın istediğini görünce bence o tarafa daha çok yatırım yapmaya başladı.
Açık konuşayım genel kanı Avrupa'da ilerleyebildiğimiz kadar gidelim, ligi zaten geçen sene aldık, biraz gaz alınsın devam ederiz olmazsa da şeklindeydi.
Ama taraftar açık açık Fenerbahçe'yi görünce dedi ki bunlara mı bırakıyorsunuz. Bence bu eleştiri ortamını bile beklemiyorlardı. Avrupa'da zor gruptan bir şekilde bir alt lige kapağı attık orada 2 tur geçsek zaten tatmin olur taraftar diyordu bir de ZTK vs alsak.
Ama taraftarın açlığını görünce ne oluyor dediler biraz. Şimdi de ona yönelik hamleleri seçim tayfayı da ürkütmeden bakın mali düzeni de sağladık diyerek yapmaya çalışıyorlar.
Kolay bir kulüp değiliz. Kongre'nin beklentisi ile taraftarın ki farklı ve ikisini idare etmek kolay değil.
Birini yapsan seçilemezsin, diğerini yapsan tribün fişini çeker kongre bekleyenler yine seni devirir kulüp içinde.
Kusura bakma ama bunlarla arayı düzeltmeye falan gerek yok.Ya üstat tamam Rize bize kötü de arayi düzeltmek lazım artık. Fener her sene bu dusmanliklarimizdan dolayı bedava puanlar alıyor. Rize ve ankaragucune adam yollamak lazım, deplasmana gidecez ikisine de, arayı düzeltmek lazım, stratejik olalım.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burhancan yüzünden trend oluyor kendisi haberin içeriğinde bu transfer dönemi imkansız diye ekledi olursa sene sonu olurmuş o zamanda olacağını sanmam transfer konusunda artık akıllanmışızdır.Twitter'da Dyabala'yı trend etmişiz ama ne alaka anlamadım. Öyle bir duyum falan mı var?
Bu akşam Uluslar ligi kurası çekiliyor. Forumda konusunu kim açacak?