Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.553
- 11.406
- 1.838
Dursun'a benziyor hafiften

Parmak arası terliğe büyük patladım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun'a benziyor hafiften

Enfes yahu, Puma bize ne yapacak bakalım.
Aklıma direk bu sahne geldi benim reis yavKumaşlar yine leş gözüküyor ama tasarım şahane
Aklıma direk bu sahne geldi benim reis yav

Ankaradaki zeminin hali ne yaw
Bi de buraya gidicez allah kahretmiye
Sene başında çok hatalı transferler yaptık, dursun başkan bu konuda hak veriyorum. Taraftar olarak ne kadar transfer istesek de olayın maddi boyutu var, boey satisi sene başında yapılan hataları bir nebze tolere etti. Orta saha dışında iyi kötü aldik oyuncu. Orta saha da ndombele ya da Sergio maliyetinden çıkıp yeni adam almak bütçeye fazla geldi sanirim. Okan hoca faktörü ile ligi alacaz , inancım var.Transfer döneminde sağ bek zayıfladı, sol bek en kötü Angelino kadar oynar sanırım, net değil ama forvet de kafa kafaya desek totalde en iyi ihtimalle başladığımız noktalardayız muhtemelen. 30 milyon müthiş para ama orası ayrı.
Sanane lan dönerci amigo. işiniz gücünüz gs yi takip etmek. Gidin kendi gizlice alınan arazilerinizi konuşunSerdar Ali Çelikler: ''Başkan Dursun Özbek, İstanbul Yeni Havalimanı yolunda 500 dönümlük araziyi Galatasaray kulübünün bünyesine dahil etti.''
(Vole)