Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş'ın orta sahası bizden nasıl iyiymiş anlamadım ben. 3 kere baktım çözemedim.

Bizim kanatlar ligin üstünde. Ortayı tore kaanla tutup kanatlardan işi bitircez
onlarla ofansif ortaha bağlantısı sıkıntı işte bizde. sakin duramıyor top - 2 3 kısa hızlı uyumlu pas ile kaleye ya da dip çizgiye her zaman taşıyamıyoruz.

hallolsa zaten şu an o 3beraberlik ve 1 mağlubiyet yerine 4 galibiyetle puan kayıpsız haldedyik ligde.

Halil kesinlikle gönderilmemeli bari saçma sapan iş yapmasak.

transfer fetişi dostlar orta sahadan adam ayrılmadığı sürece yeni adam gelemez, sürekli adam eksik yazmayın
bjk'nin de transflerini övmeyin bi zahmet.

onlarla ofansif ortaha bağlantısı sıkıntı işte bizde. sakin duramıyor top - 2 3 kısa hızlı uyumlu pas ile kaleye ya da dip çizgiye her zaman taşıyamıyoruz.

hallolsa zaten şu an o 3beraberlik ve 1 mağlubiyet yerine 4 galibiyetle puan kayıpsız haldedyik ligde.
Pasalic ismini duyunca heyecanlanmıştım. Tam bağlantı oyuncusuydu

Bizim sorunumuz İcardi'nin formsuzluğu. Bu durum gol yollarında tıkanıklığa sebep oluyor, iş daha çok kanatlara kalıyor. Kanatlarımız formsuz bir maç geçirince oyuna hakim olsak bile skor gelmiyor ve maç stres yükü ile doluyor, stres birikmesi doğrudan bitiriciliğe yansıyor. Yani maç içerisinde kendi kendimizi zor duruma sokuyoruz. İcardi daha iyi duruma gelince işler daha kolaylaşacaktır. Bakalım, İcardi artık sazı eline almalı.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt