Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Limit şu anki ödemende geçerlidir, toplam bedelde değil. Birini taksitle diğerini opsiyonla aldıklarında geçerli olmaz, biz de Zaniolo’yu öyle almıştık 900 bin euro idi sayılan maliyeti.

Gelecek sezonlara eksi yazıyor böyle olunca.

Transferde sıkı durmamızın sebebi limit değil.
BB'den çıkılma isteği sanırım. Yönetim BB borcunu ödeyip GS'yi faizden kurtaran yönetim olarak anılmak istiyor gibi hissediyorum.

Bu Muçi denen eleman milli takımda da doğru düzgün oynamamış. Nasıl wonderkid bu. Arnavutluk takımını elemelerde izlemiştim çok da iyi takımlardı ama Muçi o yapının parçası değilmiş meğersem.

Screenshot Capture - 2024-02-09 - 20-51-59.png

Bu Muçi denen eleman milli takımda da doğru düzgün oynamamış. Nasıl wonderkid bu. Arnavutluk takımını elemelerde izlemiştim çok da iyi takımlardı ama Muçi o yapının parçası değilmiş meğersem.

Ekli dosyayı görüntüle 234249
P44790.png

prime kante bile alınmaz o paralara satacagın topcu yoksa bide 27 yasında afrikalı ne olacagı belli degil

karagümrük bize levent için yüksek fiyat çekip fenere serdarı beleşe mi vermiş şimdi

ne yazık ki şampiyon olamayacağız
olamayızda bu futbol yapısıyla

t dönemide bitiyor artık puan kayıplarımız başlar

kemerleri takın bundan sonrası bizim için zulüm

Bjk fenere falan yatmaz topunu oynar.
Twitterdaki fenolara bakmayin bir trabzon kadar olmasada fener bjk maclarinda bizim lehimize cok sonuc çıkmıştır

ne yazık ki şampiyon olamayacağız
olamayızda bu futbol yapısıyla

t dönemide bitiyor artık puan kayıplarımız başlar

kemerleri takın bundan sonrası bizim için zulüm

Olmazsak tek sebebi dursun ve Erden Timur. Almadıkları ortasaha sezonu verecek belki de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt