- 26 Kasım 2012
- 179.171
- 241.179
- 5.688
haber geldi yeni nöbet açalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvah.
ne yazık ki şampiyon olamayacağız
olamayızda bu futbol yapısıyla
t dönemide bitiyor artık puan kayıplarımız başlar
kemerleri takın bundan sonrası bizim için zulüm
Adını ilk defa duydum ama bu videoya denk geldim
okanın aldırdıgı sol bek patlayınca parayı sol beke harcamak zorunda kaldık deseler bişey diyememOlmazsak tek sebebi dursun ve Erden Timur. Almadıkları ortasaha sezonu verecek belki de
Eyvah.
Olmazsak tek sebebi dursun ve Erden Timur. Almadıkları ortasaha sezonu verecek belki de
vasat/vasat-üstü takımlarda halil iyi görünür zaten.Volkan Demirel Emre Morda yaptığı gibi bizim Halilden verim alabilirmi? Ben umutluyum şahsen.
ndombele oynamak istemesi lazım oraları kendi gelir.Niye olumsuz yönden bakıyorsun belki Ndonbeleyi fit, six packli biri yapar.
Volkan Demirel Emre Morda yaptığı gibi bizim Halilden verim alabilirmi? Ben umutluyum şahsen.
Yawokanın aldırdıgı sol bek patlayınca parayı sol beke harcamak zorunda kaldık deseler bişey diyemem
okancılar önce mevcut kadrodaki forma adaletini ve oynattıgı oyuna baksın
Adını ilk defa duydum ama bu videoya denk geldimnasıl topçu gorcez gelince
Bugün açıklandı işte mayısta çıkacağız.BB'den çıkılma isteği sanırım. Yönetim BB borcunu ödeyip GS'yi faizden kurtaran yönetim olarak anılmak istiyor gibi hissediyorum.